Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 19 jun 2017

Lekker dobberen: Met dit opblaasbare zwembad heb je een verkoelend terras in je achtertuin

Vier jij momenteel nog vakantie in eigen land, maar ben jij wel toe aan een tropisch feestje met jouw vrienden? De temperaturen zijn in ieder geval al op niveautje tropisch en met dit zwembad ben jij dan ook pas écht compleet. Dit zwembad wil je namelijk hebben voor de leukste poolparty ever.

Een opblaas flamingo, pizzapunt, donut of unicorn: heel leuk, maar als jij nog niet op vakantie gaat kan je er nog niet gigantisch de show mee stelen. Daarom is speciaal voor jouw achtertuin dit mega chille zwembad de wereld in geholpen, zodat jij met jouw vrienden alsnog kan genieten van die onvergetelijke poolparty. En hij kost slechts 29 euro. Koopje.

Tropisch genieten

Ben jij toe aan minimale inspanning, een koud bad, een heerlijke cocktail én een brandend zonnetje? Dan is dat dichterbij dan je denkt. Met dit zwembad hoef jij namelijk totaal geen inspanning te leveren als je er eenmaal in zit, want de speciale rugleuning laat jou heerlijk relaxed achterover leunen.

Heb jij de gaten voor jouw drankje ook gespot? Precies: met een cocktail in jouw hand genieten van de verkoeling van dit chillbad. Als je hem nu bestelt kan jij woensdag al genieten in jouw achtertuin. En laat het woensdag nou net 29 graden worden. Yes, you need it.

Dit wil jij ook aanschaffen: Cool! Deze drijvende koeling voor jouw wijntjes wil jij nu hebben

Reageer op artikel:
Lekker dobberen: Met dit opblaasbare zwembad heb je een verkoelend terras in je achtertuin
Sluiten