De grote zwemkleding trends van 2019 die je echt overal gaat zien

De zomervakanties zijn geboekt en de webshops worden weer geopend om de leukste bikini’s en badpakken voor het nieuwe seizoen te shoppen. Maar wat zijn eigenlijk de zwemkleding trends voor 2019? Omdat het een stukje makkelijker shoppen is als je deze uit je hoofd weet, deelt Beautify de trends hieronder met je.

Omdat je er graag leuk uitziet als je op het strand ligt met je vriendinnen ben je ieder jaar weer benieuwd naar de zwemkleding trends. Dit zijn de grote trends van 2019.

De zwemkleding trends van 2019

Beautify ontving het trendreport van Lyst. Zij vergeleken het online winkelgedrag van meer dan 5 miljoen shoppers, social media mentions en wereldwijde statistieken. Dit lijstje kwam eruit voort:

Hoge taille

zwemkleding trends 2019 hoge taille

1. Bikini met hoge taille €14,99

Eén stijl die je op dit moment enorm veel ziet is de hoge taille in bikinibroekjes. Hoe hoger, hoe beter lijkt het motto. Het is niet alleen onwijs flatteus, maar ook een stijl die veel vrouwen aanspreekt. Hoewel het even wennen is staat het jou waarschijnlijk prachtig.

Sportief

zwemkleding trends van 2019 sportief

2. Sportief badpak €44,99

Naast de sexy stijl (mét veel bil) zie je de sportieve trend in opkomst. Steeds meer mensen kopen bijvoorbeeld een badpak of bikinitop met lange mouwen.

Geknoopte bikini’s

zwemkleding trends 2019

3. Geknoopte bikini top €29

Menig celebrity is al gespot in een geknoopte bikini. Niet voor niets zoeken veel meer mensen op dit moment naar deze stijl. Met deze zwemkleding trend in de kast ben je in ieder geval on trend deze zomer.

Lees ook: Bye salaris! Dit zijn de 7 leukste bikini’s van AliExpress waar je meteen hebberig van wordt

Neon

zwemkleding trends 2019

4. Neon badpak €39,95

Dat neon bij de zwemkleding trends voor 2019 hoort is vast geen verrassing. De mooiste items in de felste kleuren zie je tegenwoordig op straat, dus waarom zou je niet je zwemkleding op deze trend afstemmen? Precies. In deze prachtige kleuren val jij deze zomer wel op.

Polkadots

zwemkleding trends 2019

5. Polkadot bikini top €19,99 en broek €15,99

De tegenhanger van de Bretonse streep is gearriveerd. De polkadot is weer hipper dan ooit en heeft een ware comeback gemaakt als het gaat om zwemkleding.

Wit

zwemkleding trends 2019

6. Wit badpak €29,95

Witte zwemkleding zie je eigenlijk ieder jaar wel, maar dit seizoen nog meer dan anders. Wit is namelijk één van de trendkleuren en dat komt goed uit. Je zongebruinde huid ziet er daarom nog bruiner uit.

Dierenprint

zwemkleding trends 2019

7. Badpak met luipaardprint €39,99

Als er ergens veel naar gezocht wordt, dan is het wel zwemkleding met een dierenprint. Of het nu panter, slang of zebra is: hiermee steel je de show. Houd er rekening mee dat je niet de enige bent die deze trend leuk vindt, want er worden veel dierenprint items ingeslagen op dit moment.

Lees ook: Deze fantastische panter bikini is dé trend van 2019

Reageer op artikel:
De grote zwemkleding trends van 2019 die je echt overal gaat zien
Sluiten