Zwijmel: íedereen kan nu wakker worden van een sexy mannenstem

'Wake up beautiful,' zegt hij met zijn lage zwoele stem. Je lippen krullen zich tot een glimlach als je langzaam je ogen opent en je uitstrekt in bed. Er ligt geen man naast je, je hebt het hele bed voor jou alleen. Toch wordt je wakker van een yummy mannenstem. Je hebt namelijk een fantastische wekker, genaamd: The morning man alarm clock.

Nu het winter wordt en het ’s ochtends nog super donker is als je wakker moet worden, is opstaan iedere dag zwaarder. Zelfs als je een ochtendmens bent, kom je wel eens in de verleiding om te snoozen en tot het állerlaatste moment in bed te blijven liggen.

Wakker worden liefje

Met de app The morning man alarm clock, wordt opstaan net wat aangenamer. Je kunt acht verschillende mannenstemmen uit je iPhone laten komen om je te wekken. Een Britse man bijvoorbeeld, die zegt ‘Open your eyes’. Of een Fransman die je op zijn zoetste Frans vertelt dat hij vannacht over je heeft gedroomd.

LEES OOK: Single ladies: 11 x waarom alleen slapen en opstaan fijner is

Een beetje een deceptie is het wel, als je vervolgens je ogen opent en ontdekt dat de man met die verschrikkelijke sexy stem, niet naast je in bed ligt. Maar het is ook best lekker om nog héél eventjes je ogen te sluiten terwijl de stem verder praat. Hmm, je wilt best met de Italiaan mee naar Venetië hoor.

Reageer op artikel:
Zwijmel: íedereen kan nu wakker worden van een sexy mannenstem
Sluiten