Colofon - Beautify

Colofon

2

Lotte Nijborg

Co-founder & Executive Editor

Na twee studies en een topbaan besloot Lotte om haar droom te verwezenlijken: schrijven en ondernemen combineren met haar drive om anderen te inspireren. En zo ontstond Beautify. Lotte heeft als missie om iedere twentysomething vrouw te helpen de allerbeste en mooiste versie van haarzelf te zijn. Ze draagt iedere dag hakken en houdt niet van rode lipstick. Ooit wil ze een datingbureau beginnen en een Disney film inspreken.

16

Joke-Jiers Botma

Stagiaire

Joke-Jiers is het typische Nederlandse meisje. Haar nuchtere Friese karakter gecombineerd met blauwe ogen en blond haar zijn een verademing voor iedereen. Met haar scherpe tong en pen deelt ze alles waarvan ze vindt dat iedere vrouw het zou moéten weten. Ze heeft een missie om ieder nieuw restaurant uit te proberen, is altijd alles kwijt, en heeft een zwak voor leren jasjes.

18

Yasmine Esser

Allround Editor

Yasmine komt uit de fashionwereld. Na haar master ging ze schrijven voor een online modevakblad. Nu schrijft ze voor Beautify en zoekt ze de meest inspirerende nieuwtjes, de absolute musthaves en deelt ze tips die het leven van de vrouw een stuk makkelijker maken. Ze droomt van een eigen foodtruck, je zal haar nooit spotten zonder eyeliner en ze heeft Sex and the City al minstens 24 keer gezien.

30

Rosa Tettero

Redacteur

Dit knappe roodharige poppetje genaamd Rosa komt Beautify versterken als redacteur. Ze kwam rechtstreeks doorgevlogen uit Kopenhagen om jullie te verwarmen met haar mooie en gekke woorden. Ze houdt van uilen knuffelen en heeft een gouden keeltje. Ze is dol op kokos en wil eigenlijk een reis maken door Australië maar is bang voor slangen. En dat vinden wij stiekem niet erg want dan blijft ze gewoon nog even bij ons.

Contributors

 

Omani is geboren in The Big Apple, getogen in hartje Mokum en altijd in voor een avontuur. Door haar 'je leeft maar één keer' houding, weet ze zichzelf in de meest bizarre situaties te verwikkelen. Met eindeloze flings, een veel te grote mond en een ongegeneerde shopverslaving huppelt ze ongeremd door de straten Amsterdam. Ze wil een kledingkast ter grootte van een appartement, een klein varkentje en in een wereldstad wonen.

Marie-Louise is een twentysomething chick uit Amsterdam die zich net zoals iedere andere single vrouw in Amsterdam een weg probeert te banen tussen de datingapps, rampzalige ontmoetingen, one night stands en alle andere dilemma's die bij daten komen kijken. Alleen zij vertelt het allemaal, op Beautify, aan jullie en dat levert heerlijk smeuïge en herkenbare verhalen op.

Mika is topstylist bij Rob Peetoom en managet het filiaal van de kapperszaak in de Bijenkorf in Amsterdam. Hij geeft bekende Nederlanders als Nicolette Kluiver en Heleen van Royen práchtig haar. Op jonge leeftijd won hij al een Glamour Award in Italië. En - dat mogen we niet vergeten - hij had zijn eigen tv-programma's bij RTL 5 en Net 5. Wekelijks vertelt hij zijn beste tips & tricks om de mooiste lokken ooit te krijgen.