Over Beautify

“Beautify your life”

Welkom op Beautify. Beautify is een online lifestyle magazine voor de twenty something vrouw die alles uit het leven wil halen. Of het nou gaat om je liefdesleven, je uiterlijk, je carrière, wat je eet of wie je ultieme droomman is, Beautify helpt je om het maximale te bereiken. Altijd met een vleugje entertainment.We got you.

Iedere dag kun je alles lezen over reizen, mannen, liefde, happiness, style, beauty, daten, vriendschap, fashion en voeding. We vertellen je verhalen, geven je concrete tips en bieden je eindeloze inspiratie. Inspiratie om de allerbeste en mooiste versie van jezelf te zijn en je door de struggle van het onvoorspelbare leven heen te worstelen.

Connect met ons op Facebook en Instagram.

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan Beautify meewerken? Dat vind je in ons colofon. Je kunt ons bereiken op [email protected]. Wil je iets opsturen? Dat kan uiteraard ook. Vinden we leuk. Onze adresgegevens vind je hieronder.

Beautify is een uitgave van

Mediahuis Nederland B.V.
Postadres: Postbus 376, 1000 EB Amsterdam
Bezoekadres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Telefoon Sales: 088 824 0234
ING 66.78.39.518
KvK 34283848
btw NL 8185.08.760.B.01

Over de uitgever

Beautify is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, Metro, J/M Ouders, NSMBL, Privé en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Upcoming en Dumpert.

Vacatures

Wil je bij ons stage komen lopen? Vanaf september 2023 hebben we weer plek. Stuur een mailtje naar [email protected]. Wil je een open sollicitatie doen voor een freelance redacteursfunctie? Mail dan naar [email protected].

Adverteren

Hier vind je alle info over adverteren op Beautify.

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van beauty, mode, lifestyle, etc.

Als er een affiliate link in een artikel staat, betekent dit dat je als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, Beautify een percentage van het aankoopbedrag krijgt.