Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Partnerbijdrage 30 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Geloof het of niet: de eerste kersttrends zijn een feit

Je denkt er misschien nog niet aan met deze zomerse temperaturen, maar veel bedrijven zijn al bezig met het samenstellen van hun kerstpakket. En hoewel het nog hoogzomer is, zijn de eerste kersttrends zelfs al een feit. Drie dingen die je in december kunt verwachten: wij zetten de kerstpakket-trends op een rij.

Kersttrend 1: food én een geschenk

Ben jij dol op het ouderwetse kerstpakket met pasteitjes, ragout en ingeblikt fruit of maak je jou blijer met een kerstpakket vol verwenproducten? Deze kerst is de combinatie een hit: een mooi pakket met fijne food-producten – van lekkere snacks tot lokale kaasjes – met daarbij een mooi cadeau. Denk aan een luxe plaid, een tas of geurkaarsen.

De prijzen in de supermarkt stijgen, dus de vraag naar food kerstpakketten is groot, merkt ook kerstpakkettenplaza. Zelfs nu al, want in de zomer gaan de eerste bedrijven al aan de slag met bestellingen voor hun personeel. Goed nieuws voor lekkerbekken dus: dikke kans dat jij dit jaar met een pakket naar huis gaat vol lekkernijen én een blijvend geschenk.

Kersttrend 2: zwart-wit in plaats van goud

Goud-zwart was de afgelopen jaren een populaire combinatie als het gaat om de versiering van een kerstpakket. Want: chique, tijdloos en lekker ‘kerstig’. Dit jaar zien we een andere kleurencombinatie die in opkomst is: zwart-wit.

Modern, strak en óók tijdloos, deze combi. Zwart staat voor luxe, wit voor smetteloos: ideaal dus ongeacht de inhoud van het pakket. Overigens ook leuk om deze kleurentrend door te voeren in je kerstversiering – mocht je daar al over nadenken…

Kersttrend 3: persoonlijke tekst

Misschien komt het door de thuiswerk-trend, maar pakketten met persoonlijke teksten erop zijn razend populair. Met een tekst als ‘Op jou kunnen we bouwen’ of ‘Bedankt voor je eindeloze inzet’ kun je als werkgever op een eenvoudige, maar doeltreffende manier je waardering uitspreken en benadrukken.

Zeker nu we met z’n allen meer zijn gaan thuiswerken, schiet dat ‘complimentje in de wandelgang’ er weleens bij in. Een kerstpakket met een mooie quote is dan een ideale manier om je toch even in het zonnetje te zetten.

In samenwerking met kerstpakkettenplaza.nl