Emma Toussain
Emma Toussain Reality 30 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Jaimie laat zich uit over de situatie met haar ex Jorik in tweede aflevering ‘Jaimie: In The Vaes Lane’

Morgen zien de kijkers in de tweede aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane een intens gesprek met haar advocaat Kim. Jaimie laat in duidelijke taal weten hoe zij over het gedrag van haar ex Jorik denkt… Beter wordt het er echter niet op wanneer Jaimie een bijzonder item blijkt te missen tijdens het inpakken voor Ibiza.. je raadt ‘t vast nooit.

Dat nare mannetje..

Kom je er tijdens het inpakken voor de verhuizing opeens achter dat er waardevolle spullen blijken te missen! Heel vervelend en al helemaal wanneer het gaat om een wel zeer bijzonder item… namelijk een zweep. Uhhhh watte? Ja je hoort het goed, een zweep.

Bekijk het fragment hieronder:

Over de realityshow

Jaimie vertelt in haar eigen realityserie nog uitgebreider haar kant van het verhaal en wat er zich sindsdien allemaal heeft afgespeeld. De voorgevallen kwesties met haar ex zijn zwaar geweest voor Jaimie, gelukkig stonden haar moeder en tal van lieve vrienden altijd voor haar klaar. Trouwe vriendinnen zoals Estelle Cruijff bieden steun bij haar ‘wederopbouw’. Jaimie gaat weer in haar kracht staan en viert dit in haar nieuwe seizoen zoals alleen zij dat kan.

Hoe gaat het nu met haar?

Ook spraken we Jaimie voorafgaand aan de première van het nieuwe seizoen. Ze vertelde dat ze nu echt weer gelukkig is en dat ze een thuis aan het bouwen is voor haar en haar zoontje Lío. Ben je benieuwd naar het hele interview? Je leest het hier.