Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 3 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Op deze datum is Emily in Paris seizoen 4 te zien

Netflix kondigt aan dat Emily in Paris seizoen 4 wordt opgesplitst in twee delen van 5 afleveringen. Part 1 gaat in première op 15 augustus 2024; Part 2 volgt op 12 september 2024. Hoofdrolspeler Lily Collins keert terug als Emily Cooper, naast andere vaste gezichten als Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie en Lucien Laviscount.

Over Emily in Paris seizoen 4


Na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriel’s mislukte bruiloft is Emily van slag: ze heeft sterke gevoelens voor twee mannen, maar nu verwacht Gabriel een baby met zijn ex en zijn Alfie’s ergste nachtmerries over haar en Gabriel bevestigd. Op werk wordt Sylvie gedwongen om een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen te zien in het belang van haar huwelijk, en worstelt het team van Agence Grateau met personeelswisselingen. Mindy en de band bereiden zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar als het geld opraakt worden ze gedwongen om zuinig te zijn. De chemie tussen Emily en Gabriel is onmiskenbaar als ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen alles waar ze van gedroomd hebben teniet te doen.

Emily in Paris seizoen 4 Part 1 is vanaf 15 augustus 2024 wereldwijd te zien op Netflix, Part 2 vanaf 12 september 2024.