Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 26 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is de reden dat Yvonne Coldeweijer nu bizar veel volgers kwijtraakt

Yvonne Coldeweijer gaat niet meer juicen voor een groot publiek, maar voor een kleine, exclusieve club mensen. Dat kondigt de roddelvlogster donderdag aan in een video op haar Instagram-kanaal Life of Yvonne. Dat betekent: je mag gaan dokken voor haar content.

Heel veel mensen zijn daar niet blij mee.

Yvonne Coldeweijer stopt met haar juicekanaal

De 37-jarige Coldeweijer spreekt in de video van “een speciale juice-memberclub” die zij gaat oprichten. Mensen kunnen voor 8,95 euro een abonnement nemen om zo de laatste roddels van Coldeweijer te horen. “Deze club moet echt klein blijven. Want hoe kleiner de club, hoe meer leipe juice ik kan delen. De juice wordt leiper dan ooit. Scoops staan voor je klaar. Maar vanaf nu ga ik alleen verder met mijn exclusieve kleine club mensen.” De roddelvlogster adviseert haar volgers om “er heel snel bij” te zijn. “Voordat ik besluit je geen toegang meer te geven.”

Van haar huidige account maakt Coldeweijer haar privéaccount. “Ik heb gemerkt dat veel mensen het leuk vinden om te zien wat ik doe met mijn leven. Mocht je dat leuk vinden, blijf mij dan ook zeker volgen”, zegt ze.

Veel volgers kwijt

Coldeweijer kondigde een week geleden aan dat zij groot nieuws zou hebben op donderdagavond om 19.00 uur. Het lijkt erop dat volgers van Coldeweijer dit als een anticlimax ervaren. Twintig minuten na het verschijnen van haar video raakte ze al 5000 volgers kwijt en inmiddels zijn dat er duizenden.

Van juicechannel naar nieuws

Met haar “juice” haalde Coldeweijer meermaals het nieuws. Zo had ze een bijdrage aan het naar buiten komen van het Jumbo-incident waar Glennis Grace bij betrokken was en deelde ze een video waarop Lil Kleine zijn toenmalige partner Jaimie Vaes zou hebben mishandeld. Ook over de familie Hazes deelde Coldeweijer vaak berichten. Op haar Instagram-profiel noemt ze zich “Doctorandus in de Hazologie”.