Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 13 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Breekt Bachelor-Yvonne de girl code met haar uitspraken over Eline?

In de meest recente aflevering van De Bachelor gaat het er wat onstuimig aan toe. Rien zit in de wolken met Femke, maar Paul heeft nog geen idee wie van de drie overgebleven dames hij moet kiezen. Zijn keuze leidt uiteindelijk tot onrust en wat sneaky uitspraken van Yvonne.

Yvonne deelt sneer uit

Bachelor Paul heeft nog drie dames over: Eline, Yvonne en Josephine. Om de keuze wat makkelijker te maken komen de dierbaren van de dames helemaal naar Zanzibar om Paul eens even aan de tand te voelen en andersom ook. Uiteindelijk besluit Paul na drie extra dates en heel wat gesprekken dat Yvonne de ‘ideale schoondochter’ is, maar dat hij het niet voelt. Yvonne reageert in eerste instantie begripvol, maar dat slaat al snel om. Ze denkt dat hij spijt gaat krijgen van deze keuze en dat zij weet dat zij beter bij hem past dan Eline. En dat herhaalt ze dan, een aantal keer.

Eline ziet deze beelden nu ook voor het eerst, dus zij is wel wat verbaasd over het gedrag van Yvonne. Daar moet natuurlijk een TikTok gemaakt worden! Shots fired.

@elinestapel

In ieder geval niet voor een trein gegooid 🙃 #fyp #vjp #debachelor #videoland

♬ back on 74 filmsbymai_ – ✿

Yvonne heeft inmiddels weer gereageerd op de TikTok van Eline met een eigen video. Maar die reactie valt niet heel erg lekker, omdat ze in de verdediging schiet en het lijkt of ze Eline wéér onderuit haalt.

@yveconcepts

Here you go. Learned my lesson, ik zie ook wel dat het niet netjes is 🫶🏽 Excuses waren veel eerder natuurlijk al gemaakt en Eline en ik hebben er gister weer over gepraat. Mic drop ❤️

♬ origineel geluid – Yvonne Apeldoorn

Breekt ze nu girl code?

Girl code zijn een hoop ongeschreven regels, die ervoor zorgen dat vrouwen er voor elkaar zijn en niet naar beneden halen: vooral dat je respect voor elkaar hebt. Het is niet netjes om slecht over iemand te praten, helemaal als diegene er niks vanaf weet. Het is nooit goed om te doen, maar in dit geval is het de ene vrouw vs. de ander en probeert de één de ander minder te laten lijken. Wat ons betreft is het inderdaad een gevalletje gebroken girl code.

Dit is wat je per dag verdient als figurant bij ‘Gooische Vrouwen’