Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 26 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Wil je zien: de eerste beelden van Gooische Vrouwen

Deze week zijn de opnames gestart voor het nieuwe seizoen van ‘Gooische Vrouwen’. De originele cast, waaronder Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser, en Lies Visschedijk, keert na tien jaar terug naar Het Gooi. Ook vertrouwde gezichten Peter Paul Muller en Beppie Melissen kruipen weer in de huid van volkszanger Martin Morero en de altijd eerlijke Tante Cor.

Het zesde seizoen van ‘Gooische Vrouwen’ is vanaf dit najaar te zien bij Videoland en op SBS6.

Eerste beelden Gooische Vrouwen al te zien

Het nieuwe seizoen laat nog even op zich wachten, maar de eerste beelden hebben we al gekregen. Het zijn ‘helaas’ alleen nog maar foto’s, beelden komen later.

Martin & Cor
Mark de Blok
Martin Morero
Mark de Blok

Iedereen is blij dat de serie weer terugkomt en zo ook Linda: “Het lachen en de sfeer tijdens de opnames van ‘Gooische Vrouwen’ heb ik echt gemist. Om tien jaar na de laatste film weer met z’n allen op de set te staan voelt als thuiskomen. Het leven van Cheryl heeft niet stilgestaan, maar ze blijft natuurlijk altijd een echte Gooische vrouw. Heerlijk om weer in dit personage te duiken.”

Ook Regisseur Will Koopman is blij met dit nieuwe avontuur: “Het is geweldig om allemaal weer bij elkaar te komen en samen in de karakters te duiken waarvan heel Nederland zich nog steeds afvraagt hoe het vandaag de dag met ze gaat. De eerste draaidagen waren natuurlijk even wennen en ook spannend, maar het ‘Gooische Vrouwen’ gevoel is weer als vanouds.”