Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 27 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Opgelet! Volgens TikTok kan je bij Aldi een Dyson-dupe scoren

Je hoeft Instagram of TikTok maar te openen en ze vliegen om je oren: de Dyson. Helaas hebben we niet allemaal het inkomen om deze dure aankoop te doen. Gelukkig verkoopt Aldi volgens TikTok momenteen een Dyson-dupe die veel goedkoper is.

Rennen!!!!

Dyson-dupe Aldi

Hoewel wij compleet verliefd zijn op de Dyson, zouden we meerdere maanden moeten sparen om hem te kunnen kopen. Gelukkig zijn er ook verschillende goedkopere alternatieven op de markt en dat bewijst Aldi ook maar weer. De supermarkt, waar je net als bij Lidl naast boodschappen ook geregeld leuke dupes kunt scoren, verkoopt namelijk een Dyson-dupe.

Een paarse Dyson-dupe om precies te zijn, met vijf verschillende opzetstukken. Een föhn opzetstuk, twee opzetstukken om krullen te maken en ook nog twee opzetstukken om je haar een blowout te geven. Veel meer heb je niet nodig als je het aan ons vraagt en als we social media mogen geloven zijn deze dupes het geld altijd meer dan waard. Zo kost deze Dyson-dupe van de Aldi maar €29,99.

@elenahita0

Dyson airwrap ALDY #dysonairwrap #dyson #aldi #viral #copy #secadordepelo

♬ WAIT FOR SUMMER – G I Z Z I

Reacties

De prijs van het product zorgt voor de nodige reacties en dat vinden wij niet zo gek. Dit is natuurlijk ook een koopje. Zo schrijft een kijker van de video: “OMD WAAR KAN IK DAT KOLEN IK HEB HET NU NODIG.”

Het lijkt er helaas alleen op dat de Dyson-dupe momenteel niet in Nederland beschikbaar is. Zo schrijven kijkers: “Ik heb in de weekfolder van aankomende week gekeken en daar staat ie nog niet in” en “In België is het volgende zaterdag maar wel voor 50€….” Maar er lijkt nog hoop te zijn. Zo reageert iemand: “Volgende maand wss.” Met z’n allen de website van de Aldi in de gaten houden dus!