Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 15 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze waterproof setting spray zorgt ervoor dat je make-up heel de dag festival-proof blijft

Heb jij ook heerlijke festivals op de planning staan dit jaar? Misschien heb je al wel je eerste feestje meegepakt de afgelopen weken en daarvoor is niet alleen een goede outfit een absolute must.

Je wilt ook dat je make-up heel de dag goed blijft zitten, maar dit lijkt soms nog wel eens een opgave. Maar daar gaat verandering in komen. Op TikTok is namelijk te zien dat deze setting spray van het merk One/Size ervoor zorgt dat je make-up heel de dag festival-proof blijft!

De waterproof setting spray van One/Size

One/Size is het make-up merk van de bekende Patrick Starrr. Zijn lijn bestaat uit verschillende prachtige producten die, de naam van zijn merkt verklapt het al, voor iedereen moeten werken. En hoewel wij alle producten van One/Size wel aan onze collectie zouden willen toevoegen zijn mensen op TikTok in het bijzonder enthousiast over de setting spray van het merk.

Doei vlekken! Dankzij deze methode gaat het zelfbruinen van je handen altijd goed

In een video die een gebruiker online heeft gezet is te zien dat zelfs na een hele festival dag haar make-up nog flawless zit! En daar stopt het niet. De setting spray claimt namelijk dat je make-up voor 30 euro muurvast op je gezicht blijft zitten en als we de video en de reacties mogen geloven is dit ook nog echt het geval.

@gldengirlsam

my favorite products 💕 #makeup #waterproofmakeup #sweatproofmakeup #blackgirlmakeup #browngirlmakeup #settingspray #settingpowder @urban decay @ONE SIZE BEAUTY @dreamville

♬ im obsessed – hosna

Reacties

Fans gaan na het zien van deze TikTok-video compleet los over dit product en wij snappen wel waarom. Zelfs na het vrijven over haar gezicht zit naar make-up namelijk nog perfect. Wij moeten dit product hebben!!! En we zijn niet de enigen die momenteel aan het kijken zijn waar we deze setting spray kunnen scoren.

Zo schrijft iemand onder de video: “This video finally convinced me to buy the one size setting spray 😭 right in time for the Sephora sale.” Andere mensen reageren: “The one size setting spray is so good it had me perfect and oil and sweat free in 38celsius humidity in Mexico. From 7am to 2am. So good”, “Oh I am SOLD! ♥️” en “Wait did you just rub your face and still looked flawless! Miss ma’am 🥰💖😎🤩 say less!”

Ons advies: ga deze setting spray en de Urban decay waterproof powder inslaan voordat ze uitverkocht zijn!

Volgens TikTok is dit de natuurlijke versie van Ozempic