Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 18 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Etos wordt Nederlandse Sephora: deze beautymerken shop je daar

Wij houden ervan om lekker te shoppen en in het buitenland is dat vaak al helemaal feest, omdat je daar merken hebt die wij niet hebben. Denk maar eens aan een bezoekje aan de Sephora in Parijs. Toch lijkt het erop dat Etos die rol wil overnemen in ons land. Er zijn namelijk heel veel leuke merken die daar nu ook te verkrijgen zijn.

Deze merken shop je nu bij Etos

Etos snapt ons helemaal en introduceert een aantal merken in Nederland die we nog nergens anders zo makkelijk kunnen kopen.

Laneige lipmaskers

Het afgelopen jaar gingen de lipmaskerts van Laneige ontzettend viral, puur omdat ze hun werk gewoon goed doen. Goed om de lippen te hydrateren. Normaal koop je ze dus bij Sephora, maar nu bij Etos voor €14.95.

@etoskroes

Nieuw bij Etos Kroes Vlaardingen! LANEIGE lipmasker mini kit en Honing Lipbalm! 🩷 #etos #laneigelipmask #laneige #etoskroes #makeup #beauty #sleepingmask #honeybalm #honeylipbalmviral #etosmerk #beautytok

♬ Strawberry – Prod. By Rose

Bali Body zelfbruiner

Ook de zelfbruiners van Bali Body is te krijgen in verschillende filialen.

@etosopheusden

#etosopheusden #foryoupage #etos #selftanner #honing #fyp #viral #nieuw #new

♬ Strawberry – Prod. By Rose

e.l.f. cosmetics

Sinds 1 april (ja echt) is e.l.f. cosmetics te vinden bij Etos. Heel veel toffe producten en nog eens budgetvriendelijk ook.

@folderz.nl

OMG… ren naar @etos voor deze must haves van elf cosmetics!💄 #folderz #etos #elfcosmetics #beautymusthaves #makeupmusthaves

♬ origineel geluid – Folderz.nl – Folderz.nl