Emma Toussain
Emma Toussain Food 11 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

De polderdel is dé nieuwe snack: frikandel met kaastengels

Hold on: worden er nog steeds nieuwe snacks bedacht? Jazeker – je kunt ze gewoon combineren. Bij Greg’s Snacks in De Kwakel is de polderdel razend populair en ook op ‘t Internet wint het snackje aan populariteit. Iets anders dan die gore crompouce, dit blijkt daadwerkelijk een hit.

Wat is de polderdel?

Dat zullen we je uitleggen. De polderdel bestaat in de basis uit frikandel. Die frikandel wordt open gesneden en daar worden dan kaastengels in gelegd. Als topping krijg je wat uitjes en joppiesaus en voilà! Een heerlijk snackje.

@snackspert

We hebben een nieuwe knaller hoor: de Polderdel van Greg’s Snacks in De Kwakel (dorp bij Uithoorn). Een frikandel, met daarop een aantal kaastengels, uitjes en joppiesaus. Je denkt vast, dit kan nooit lekker zijn, maar ik was ongekend en aangenaam verrast. Wat een heerlijke combinatie van smaken. Het smeuïge van de gesmolten kaas uit de oude kaastengel, over de frikandel heen, wat uitstekend samen gaat met joppiesaus. Had ik oprecht niet verwacht, joppiesaus en smeltend kaas. Ik vind het daarnaast ook ontzettend leuk om te zien dat er geëxperimenteerd wordt met frikandellen, want waar de kroket al verschillende variaties en smaken heeft, heeft de frikandel dat niet. Daar komt nu verandering in, want ik vind deze polderdel een blijvertje. Een perfect blijvertje. Geen grap, echt waar. Op naar De Kwakel. ⭐⭐⭐⭐⭐ ——————————— 📍: Greg’s Snacks, De Kwakel 💰: 3,75 euro #snackspert #frikandel #polderdel #frituur #gefrituurd #snackbar #cafetaria #delletje #kaastengel #joppiesaus #dekwakel

♬ origineel geluid – snackspert

Uiteraard test de ultieme snack-lover @snackspert deze nieuwe snack en die is fan. Als hij fan is, zijn wij het ook. Dat wordt een ritje naar De Kwakel!

Have A Roll: de razend populaire winkel komt naar Utrecht