Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 29 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Joost Klein is niet blij met het Instagram-account van Eurovisie: dit is waarom

Nog een week en dan begint het Eurovisie Songfestival! Wij sturen Joost Klein met ‘Europapa’ en die maakt nog kans ook. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn: Joost vindt het namelijk jammer dat de organisatie achter het Eurovisie Songfestival deze week al beelden vrijgeeft van zijn repetities.

Joost Klein baalt van vrijgegeven beelden

Het Instagram-account van Eurovisie zelf plaatst heel veel ‘behind the scene’-beelden. Dat verpest “de grap” een beetje, zei de Nederlandse inzending maandag bij vertrek op Schiphol tegen de pers.

“De social media van Eurovisie kunnen wel wat beter, dat is niet helemaal mijn stijl”, vindt Klein. “Waarschijnlijk kunnen jullie dus al overal van genieten.” Klein doelt daarmee op de foto’s en video’s die van elke repetitie worden vrijgegeven, ondanks dat deze besloten zijn. Hij had liever gezien dat zijn act helemaal geheim zou blijven. “Je gaat ook niet bij een goochelaar de repetities filmen toch?”

Klein wilde maandag verder nog niets prijsgeven over zijn show. Zijn eerste repetitie staat voor dinsdag gepland, de tweede volgt op vrijdag.

Volgende week donderdag staat Klein in de tweede halve finale. Hij strijdt dan met vijftien andere landen om in totaal tien finaletickets.

Wist jij dat deze artiesten beroemd zijn geworden na het winnen van het Eurovisie Songfestival?