Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 19 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze blush van M路A路C Cosmetics staat bij elke huidskleur geweldig: dit is het bewijs

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar een goede blush maakt onze make-uplook helemaal compleet. En hoewel vooral de liquid varianten de afgelopen jaren de way to go waren, worden wij wel heel erg enthousiast door deze poederblush van M路A路C聽Cosmetics.

Volgens TikTok moet deze specifieke kleur bij elke huidskleur passen.

Blush van M路A路C Cosmetics

Er gaan geregeld make-upproducten viraal op social media. Vooral op TikTok wordt het ene na het andere product gekocht en getest zodat jij het niet hoeft te doen. Ontzettend handig als je het aan ons vraagt, want zo weten we precies wat voor wie werkt en welke make-upproducten jij het beste kunt aanschaffen.

Momenteel gaat er een make-upproduct viraal van de M路A路C en dat is een blush. Niet zomaar een blush, maar de poederblush van M路A路C in de kleur Burnt Pepper. Een combinatie tussen een bruine en rode tint, die voor een prachtige kleur op je huid zorgt. En niet alleen op een lichte, maar ook een donkere huid, is te zien op TikTok.

@florencegrace_

I cant believe this time last year I didnt wear blush 馃崚 #fyp銈枫倸viral #makeuphacks

鈾 original sound 鈥 Florence Grace鈽侊笍

@afnandano

M.A.C Cosmetics blush in 鈥渂urnt pepper鈥!!! 馃敟 #blushmakeup #blush #afnandano #makeuptiktok @maccosmetics

鈾 liar 鈥 888鉅 鉅 鉅 鉅 鉅 鉅

@cocoaswatches

Burnt Pepper is seriously one of the most underrated MAC blushes! #Fyp #cocoaswatches #makeuptok #darkskinmakeup #blackgirltiktok

鈾 you dont know my name by cosznmo 鈥 coz

Reacties

Gebruikers van de blush zijn in ieder geval dolenthousiast over dit product, dat al een tijdje op de markt is. Sommige vrouwen vertellen namelijk dat het al ruim zeven jaar hun favoriete product is. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want de blush laat ook nog eens een subtiele shimmer achter op je huid. Niet alleen een blush, maar dus ook direct een natuurlijke highlighter.

Gebruikers laten massaal hun ervaringen met het product achter op social media. Zo schrijft een gebruiker: 鈥淢AC nails their color balances and ranges every time. Old is gold!鈥 Andere gebruikers schrijven: 鈥淏eautiful! This has been one of my go to blushes for 7 years!鈥, 鈥淢ac blushes are my favorite IYKYK 鈽猴笍鈥 en 鈥淭he GOAT of blushes鈥.

Wil jij deze blush hebben? Je kan hem bij de Bijenkorf scoren voor 鈧33,-