Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 6 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Op zoek naar natuurlijke gezichtsverzorging? Deze vitamine C-lijn laat jouw huid stralen

We smeren zonder dat we het weten soms wel honderden chemicaliën op ons gezicht door onze skincare routines. Dit kan ook anders, want deze 99% natuurlijke gezichtsverzorging van VitaSkin (met vitamine C) laat jouw huid stralen.

99% natuurlijk, 100% vegan!

Natuurlijke gezichtsverzorging

Vitamine C is één van de meest onderzochte ingrediënten binnen de beautyscene. Niet zo gek dus dat het een echte favoriet is onder beauty liefhebbers, door de zowel verzorgende als beschermende eigenschappen van deze vitamine.

Combineer dit met 99% natuurlijke ingrediënten en 100% vegan gezichtsverzorging en jouw huid krijgt de glowy upgrade die je verdient. Dat is namelijk precies waar de nieuwe vitamine C-lijn van VitaSkin uit bestaat. Een lijn van voedende en verzorgende producten die jouw huid niet alleen hydrateren, maar ook laten stralen.

Deze 9 dingen had je graag eerder willen weten over je skincare-routine

Producten

De krachtige antioxidanten in de producten beschermen je huid tegen invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en zonlicht. Tegenwoordig een absolute must als je het aan ons vraagt. Ook geeft de vitamine C in de producten de collageenaanmaak in je huid een boost, want resulteert in een stevigere huidstructuur.

Alle producten van de vitamine C-lijn zijn verrijkt met kiwizaad-, duindoorn- en zoete sinaasappelolie en verzorgen daardoor niet alleen je huid, maar laten ook een heerlijke geur achter. En je bent ook in één keer klaar. De lijn bestaat namelijk uit een cleansing Balm, dagelijkse exfoliator, serum, huidolie, oogcrème en een dag- en nachtcrème.

En we hebben gelijk een dosis goed nieuws! Deze skincare lijn in momenteel bij Holland & Barrett namelijk 1+1 gratis. Shoppen maar!

Zelfbruiner als wenkbrauwverf en contour? TikTokkers zweren erbij