Britta van Aggele
Britta van Aggele TikTok 28 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze hack zorgt ervoor dat je auto binnen 1 minuut afgekoeld is

Yes!!!! Er komt eindelijk warmer weer aan. Wij hebben daar, waarschijnlijk net als jij, weken naar uitgekeken. Er is alleen één ding ontzettend irritant aan die warme dagen en dat is dat je auto altijd snikheet wordt van binnen.

Maar daar hebben we gelukkig nu wat op gevonden!

Hack om je auto af te koelen

Je kent het wel: je komt bezweet van de hitte in de auto en daar is het nog warmer dan buiten. Niet de afkoeling waar je naar op zoek was, maarja, het is niet echt anders. Je doet de airco aan en krijgt hierdoor een nog warmere vlaag wind in je gezicht gewaaid en de zweetdruppeltjes lopen nog net niet van je voorhoofd af.

Dan duurt het ook nog ontzettend lang voordat je airco eindelijk koude lucht begint te blazen en voordat het is afgekoeld ben je alweer praktisch thuis. Dat moet toch anders kunnen? En ja hoor, dat kan ook anders. Er gaat nu namelijk een TikTok-hack viraal die precies laat zien hoe je er binnen 1 minuut voor kunt zorgen dat je auto lekker is afgekoeld. Luister hier beneden maar hoe het werkt:

@thegingerbanks

If you live somewhere hot this tip will save you!

♬ original sound – 💕Ginger Banks💕

Reacties

Hoewel we nog even moeten wachten tot het echt permanent mooi weer wordt in Nederland zodat we deze hack goed kunnen uitproberen is het er eentje die iedereen moet kennen. Daarom delen we hem op tijd met je. En kijkers van de video lijken onder de indruk te zijn van de hack. Zo schrijft een kijker: “Not all heroes wear capes, some wear hair rollers 🥹”

Andere kijkers schrijven: “You’ve provided knowledge that will be passed down my bloodline for generations”, “I live in Canada and I’m 100% using this. And yes it gets 90+ degrees here” en “Thank you for this! I have no air conditioning in my car. 😭😭”

Ga jij deze simpele maar handige hack proberen deze zomer?