Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Hier gaat Knokke Off seizoen 2 over

Gisteren zijn de opnames van het tweede seizoen van de geliefde Netflix-serie Knokke Off gestart. Maak je klaar voor een nieuw seizoen vol drama, romantiek en avontuur aan de Belgische kust. De terugkerende cast met o.a., Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena en Anna Drijver in de hoofdrollen, zal worden aangevuld met nieuwe gezichten.

Knokke Off seizoen 2

Het tweede seizoen van Knokke Off gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van het vorige seizoen, waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke Daan, voor de flamboyante miljonairszoon Alex of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen

De cast van Knokke Off

De cast bestaat uit Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Manouk Pluis, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Jef Hellemans, Emma Moortgat, Anna Drijver, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Jasmine Sendar en Felicia van Remoortel. Daar komen in het tweede seizoen dus nog meer namen bij, maar dat is voor nu nog onbekend.