Britta van Aggele
Britta van Aggele Koopjes en budgethacks 20 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Rennen! Hier scoor je wegwerpcamera’s voor de helft van het geld

Wij houden van nieuwe ontwikkelingen, maar houden ook maar al te graag vast aan oude gewoontes. Zo houden we bijvoorbeeld helemaal van wegwerpcamera’s en wij vertellen je bij welke winkel je ze nu met flinke korting scoort.

Dat wordt rennen!

Wegwerpcamera’s

We hebben tegenwoordig natuurlijk allemaal een camera bij de hand: onze telefoon. Waar we ook gaan, deze kunnen we er altijd bijpakken. Maar dit zorgt niet altijd voor even spontane foto’s. Daarom zijn we ook zo’n fan van wegwerp- en analog camera’s. Hiermee maak je een foto zonder al direct te zien wat het resultaat is.

Dit zorgt er niet alleen voor dat je niet direct commentaar hebt op jezelf, maar zorgt er ook voor dat je foto’s maakt zonder er te erg over na te denken. Je legt eerder herinneringen vast dan dat je per se de perfecte foto wilt schieten. En daar zijn wij natuurlijk niet als enigen fan van. Deze camera’s zijn de laatste jaren namelijk weer ontzettend populair geworden.

6 vragen die elk stel in een gezonde relatie elkaar zou moeten stellen

Flinke korting

En wat is er leuker dan wegwerpcamera’s? Wegwerpcamera’s met flinke korting! Door een TikTok-video werden wij getipt dat wegwerpcamera’s momenteel met flinke korting te koop zijn bij de Kruidvat. En niet zomaar korting, want je scoort deze camera’s momenteel voor de helft van de prijs. Van €14,99 voor maar €7,49.

Als we de reacties mogen geloven kan je deze camera’s helaas niet bij elke Kruidvat met korting scoren. Zo schrijft iemand: “Niet elk bij elk Kruidvat filiaal zijn ze voor de helft, bij sommige zijn ze terug gekomen in het assortiment en zijn ze gewoon €15 euro.” Er zit dus maar één ding op: naar jouw dichtstbijzijnde Kruidvat rennen om te kijken of je daar deze geweldige camera’s kunt scoren.

Noor (25): ‘Mijn verloofde knuffelt liever met knuffelbeesten dan met mij’