Redactie
Redactie Confession 20 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Noor (25): ‘Mijn verloofde knuffelt liever met knuffelbeesten dan met mij’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet.

Deze week deelt Noor* (25) haar verhaal.

‘Mijn verloofde knuffelt liever met knuffelbeesten dan met mij’

“Ik ben al vier jaar samen met mijn verloofde en we hebben gepland staan om volgend jaar te gaan trouwen. We hebben nooit problemen gehad in onze relatie, maar de laatste tijd erger ik me dood aan hem. Niet aan hem persoonlijk, maar een nieuwe gewoonte die hij heeft aangeleerd. Hij knuffelt namelijk sinds dit jaar liever met knuffelbeesten dan met mij en ik heb er genoeg van.

Het begon allemaal toen we een tijdje geleden naar de kermis gingen. Hier won hij na flink wat proberen een groot knuffelbeest en hij was helemaal door het dolle heen. Leuk natuurlijk en ik was ook wel trots op hem, want niet veel mensen lukt het. De eerste dagen was hij dan ook veel bezig met het knuffelbeest en dat vond ik helemaal niet erg, maar ik begon het na een paar dagen toch wel een beetje raar te vinden.”

Cleo (23): ‘Mijn vriend leent mijn spullen uit en nu wil ik dat hij ervoor betaalt’

Knuffelen

Hij begon een heel verhaal te verzinnen rond het knuffelbeest wat hij gewonnen had en begon er zelfs mee te knuffelen. Op gegeven moment werd het zo erg dat hij de knuffel zelfs mee naar bed begon mee te nemen en er daar mee ging knuffelen. Dat ging me toch echt wel een beetje te ver, aangezien dit onze plek is en we hier altijd samen knuffelend in slaap vallen.

Maar dat was nu verleden tijd. Ik besloot daarom met hem in gesprek te gaan, want dit kon echt niet langer zo. Na er een dik gevecht over te hebben gehad kwamen we tot de conclusie dat het knuffelbeest ons huis moest verlaten, maar mijn vriend was er alles behalve blij mee.”

*De echte naam is bekend bij de redactie.

Fran (26): ‘Mijn Tinderdate kwam zwanger aan op onze eerste date’