Emma Toussain
Emma Toussain Confession 29 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Romee (25): ‘Mijn vriend maakt een goor geluid terwijl hij eet’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet.

Deze week deelt Romee* (25) haar verhaal.

Hi Romee, kan je ons vertellen wat er aan de hand is

“Ik moet een kleine irritatie kwijt want durf eigenlijk niet tegen iemand te zeggen dat ik ‘m heb: als mijn vriend eet, dan maakt hij hele rare en gore geluiden. Hij smakt, zucht en steunt en ik krijg er om eerlijk te zijn de ick van. Als ik hem dan vraag om met zijn mond dicht te eten geeft hij aan dat hij dat al doet en dat ik niet zo moet zeuren. Maar dan elke keer weer.. dat geluid. En als we thuis eten dan zit ik er alleen mee, alleen ik schaam me ook om met hem naar een restaurant te gaan. Want hij eet daar precies hetzelfde: met veel geluid.”

Zijn er andere mensen die dit merken?

Niemand heeft er ooit wat van gezegd, maar het lijkt me niet dat ik de enige bent die dit opvalt. Nu moet ik ook zeggen dat ik het nog niet gedurft heb om dit aan iemand anders te vragen, omdat we nog maar 2 maanden samen zijn. Ik ken zijn ouders nog helemaal niet, maar mocht dat wel het geval zijn ga ik het zeker even vragen.”