Redactie
Redactie Beauty en Style 4 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Zelfbruiner als wenkbrauwverf en contour? TikTokkers zweren erbij

Op TikTok zien wel vaak lifehacks voorbij komen. Ieder ding kan makkelijker gemaakt worden, zo ook een make-uproutine. Hoe lekker is het al hoef je niet iedere dag jouw wenbrauwen te doen of contour en bronzer aan te brengen? Daar is nu ook een nieuwe hack voor en daarvoor gebruiken TikTokkers zelfbruiner.

Thanks TikTok.

Zelfbruiner op andere manieren

Zelfbruiner hoeft dus blijkbaar niet alleen maar goed te zijn voor sunkissed skin. Op TikTok laten verschillende mensen zien hoe je met zelfbruiner je gezicht ook kan shapen. We hebben ook al een keer voorbij zien komen hoe mensen probeerde sixpacks te creëren door middel van zelfbruiner en nu is het gezicht aan de beurt.

Contour

Zelfbruiner gebruiken als contour lijkt hartstikke goed te werken, als we TikTok mogen geloven. Verschillende tutorials circuleren al en laten zien hoe het moet. Je brengt de bronzer aan zoals je normaal zou contouren, maar vervolgens blijft het dus langer zitten. De zelfbruiner die je normaal gesproken zou gebruiken voor jouw hele lichaam, kan je hiervoor ook gebruiken.

@abbybaffoe

Replying to @happiestnatalieonearth selftan face contour in depth tutorial 😙🫶🏼 #selftan #selftanner #selftanface #facecontouring #beautyhacks

♬ original sound – Abby Baffoe

Wenkbrauwen

Contour is dus niet het enige wat je met zelfbruiner kan doen. Ook de wenbrauwen zijn aan de beurt. Deze is waarschijnlijk wel iets lastiger, want om zelfbruiner te matchen met jouw wenkbrauwkleur is misschien nog wel een opgave. Deze hack werkt voornamelijk goed op lichtbruine wenkbrauwen, maar met een beetje moeite kan het bij bijna alle wenkbrauwkleuren worden gedaan. Net zoals bij de contour breng je de zelfbruiner aan op de manier waarop je wenkbrauwen zou intekenen.

@rachelrigler

never seen someone do this on their eyebrows… new hack?! 😳🥵 #makeup #selftan #eyebrows #hack #fyp #viral

♬ Poker face edited by me – Bailey

Het internet reageert positief

Wij zelf zijn hebben een zwak voor een goede lifehack en deze doet zeker de truc. Hier is het internet het voornamelijk mee eens. Verschillende mensen reageren positief onder de video’s en zeggen dat de hacks make-up doen in de ochtend een stuk makkelijker maakt.

Door deze TikTok-hack rock jij elke dag een nieuwe kleur lipgloss