Emma Toussain
Emma Toussain Food 10 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Have A Roll: de razend populaire winkel komt naar Utrecht

Hou jij van cinnamon rolls? Dan ken je vast de keten Have A Roll al. Met al drie winkels in België en een bloeiende locatie in Amsterdam zijn ze razend populair, ook op TikTok. Maar er komt nu een nieuwe locatie bij!

Have A Roll

Na de opening van de eerste store in Amsterdam, werden de kaneelrollen meteen warm onthaald met lange rijen voor de deur. De winkel in Utrecht belooft een hotspot te worden voor zowel locals als toeristen, die kunnen genieten van de ambachtelijk bereide vegan kaneelrollen.

Zoals op alle locaties, kunnen foodies zich verheugen op een veelzijdig en volledig vegan menu met 7 iconische smaken, waaronder de typisch Belgische Speculaas roll, maar ook de Cookie Dough roll en Apple roll, aangevuld met 2 maandelijkse specials. Dorstig na al dat lekkers? Er is voor ieder wat wils, van koffie en matcha tot pumpkin spice en kombucha.

Ruben Van de Sande, managing partner van Have A Roll in Nederland, deelt zijn enthousiasme: “De opening van onze winkel in Utrecht is een spannend nieuw hoofdstuk in ons verhaal. We zijn trots dat onze geliefde vegan kaneelrollen ook in Nederland in de smaak vallen, en kunnen niet wachten om met deze nieuwe winkel nog meer mensen kennis te laten maken met Have A Roll.”

Wanneer gaat de winkel open?

Je hoeft niet lang meer te wachten, de winkel gaat op 13 april open!