Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 27 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

WIN: samen met Diva Maria vintage shoppen + €500 shoptegoed

Vintage shoppen is in. Waar het vroeger nog als ‘vies’ en ‘stoffig’ werd gezien, staan we nu steeds vaker stil bij de voordelen van tweedehands kopen. Het is beter voor de wereld en je kledingstijl wordt er een stuk authentieker van. En als je vintage kleding zegt, dan zeg je Diva Maria Brons. Wij slaan de handen ineen met Diva en datingapp Fruitz voor een toffe winactie.

Kan jouw garderobe wel een paar vintage aanwinsten gebruiken? Dan hebben wij een mooie kans voor jou,

Vintage shoppen met Diva Maria op 7 december

Thriftshops zijn enorm populair om kleding te kopen, ook voor de eerste date. Samen met vintage lover Diva Maria Brons en datingapp Fruitz geven we een uur gepersonaliseerde vintage stylingbegeleiding van Diva weg, inclusief een voucher ter waarde van €500 om te investeren in een outfit en accessoires bij vintagewalhalla Episode in de Spiegelstraat in Amsterdam.

Diva Maria Brons kennen we van programma’s als The Bachelor (met Tony Junior) en Echte Meisjes in de Jungle. Maar als je Diva vraagt waar haar hart sneller van gaat kloppen, dan is dat vintage kleding kopen. Op jonge leeftijd zette ze online shop Forces Vintage op, dat nu een succesvol bedrijf is. Als iemand jou goed kan helpen bij het vinden van vintage parels, dan is het Diva wel.