Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Haar 6 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Hét moment om een Airwrap te kopen: Dyson lanceert limited collectie met mooiste kleuren ooit

Op TikTok zagen we deze maand de mooiste Dyson Airswraps en föhns voorbijkomen. Ze hadden een kleurencombinatie die we nog nooit eerder hadden gezien, zo mooi. Of deze colourway ook in Nederland te koop zou zijn, was lang de vraag. Tot nu.

Ter ere van Moederdag lanceert Dyson de Supersonic föhn en Dyson Airwrap multistyler in de elegante Ceramic Pink en Rose Gold kleur. En daar moeten we het even met je over hebben.

@meriskad

Unboxing dyson limited collection, ceramic pink rose gold 🤍 #unboxing #dysonairwrap #love

♬ back on 74 filmsbymai_ – ✿

Dyson lanceert Airwrap in het roségoud

De roségouden Dyson Airwrap had TikTok al een tijdje in de houdgreep. En toen wij het elegante apparaat zagen, waren we ook op slag verliefd. Deze Dyson Airwrap is de mooiste van allemaal. Mocht je nog op het randje staan om er eentje aan te schaffen, dan is dit hét moment.

Bij het ontwerpen van deze editie lieten Dyson ingenieurs zich inspireren door de parel. Bij het observeren van parels worden drie aspecten van hun kleuren duidelijk: de lichaamskleur, de boventoon en de oriëntatie of de glans van een parel. Het team wilde deze essentie vastleggen in het concept van de Moederdageditie. De behuizing van de machine heeft een zachte lichtroze tint met een keramische afwerking. Als aanvulling hierop zijn er metallic diepe pruim- en dieproze tinten verwerkt.

Mothers day Ceramic Pink and Rose Gold Colourway - Airwrap
Dyson

”Roze is een tijdloze kleur die jaar na jaar nieuwe interpretaties krijgt in de designwereld. Voor deze editie werd lichtroze gekozen om een vleugje elegantie en warmte toe te voegen en de inspiratie erachter perfect te belichamen: de parel. Door lichtroze te integreren, streven we ernaar een gevoel van zachtheid en verfijning te creëren, waardoor de stylingervaring wordt verbeterd met een nieuwe esthetiek” laat Dysons designer Amelia Ayerst weten.

Niet alleen de Airwrap is in dit prachtige jasje gehesen, maar ook de Dyson Supersonic föhn. Beide zijn vanaf april te koop. De Airwrap kost €549 en de föhn gaat €449 kosten. Het is nogal een uitgave, maar dan heb je wel de beste haartool in de mooiste kleur.