Emma Toussain
Emma Toussain Koopjes en budgethacks 11 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Door deze oncharmante voetenwarmer van Lidl heb je nooit meer koude voeten

Het lijkt wel alsof we het nooit allemaal kunnen hebben hier in Nederland: óf het regent en waait elke dag of het is steenkoud. Helemaal in deze januarimaand is het weer niet bepaald comfortabel en dat brengt ook ongemakken met zich mee. Het is koud en dat voel je aan alles. Je kunt thuis de verwarming wel aanzetten maar dat helpt ook niet altijd. Heb jij last van koude voeten? Dan is een elektrische voetenwarmer misschien wel wat voor jou. Of een schouderwarmer, da’s vooral lekker op kantoor.

Bij Lidl scoor er al eentje nu voor €29.99!

Waarom je nu een elektrische voetenwarmer nodig hebt

Kou beperkt de bloedvaten in de huid, waardoor de bloedtoevoer naar de voeten afneemt. Dit resulteert in een gevoel van stijfheid en soms zelfs pijn. De tenen lijken soms wel bevroren, wat kan leiden tot een stijve spieren en ongemak. Wat is dat toch vervelend! Gelukkig is daar heel makkelijk iets aan te doen. Je kunt hele dikke sokken aantrekken maar soms is een extra warmtebron wel zo prettig. Je kunt nu je voeten in een elektrische opwarmer stoppen. Hoe lekker is dat?

Bekijk de voetenwarmer hieronder:

elektrische voetenwarmer lidl
Pexels, Lidl

Warmteregulatie

Wanneer je voeten koud zijn, kan je lichaam reageren door de bloedstroom naar de kern van het lichaam te verhogen om vitale organen warm te houden. Dit kan op zijn beurt leiden tot een algemeen gevoel van kou en ongemak in het hele lichaam. Daarom is het in tijden van hitte juist een goed idee om je voeten af te koelen, omdat op die manier je warmte wordt gereguleerd. Maar nu het zo koud is buiten hebben we het liever andersom.

OMG: bij Lidl scoor je nu een dupe van de Dyson stofzuiger