Emma Toussain
Emma Toussain Lichaam 4 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Nooit meer koud op kantoor: bij Lidl scoor je nu een warmtekussen voor je schouders

het is weer die tijd van het jaar waarin we ons in onze mooiste en warmste truien hullen, genieten van hete chocolademelk en ons nestelen onder een deken. Maar laten we eerlijk zijn, soms is dat gewoon niet genoeg om de winterkou te verslaan. Helemaal niet als je op kantoor zit, bijvoorbeeld. Het is daar (helaas nog) niet geoorloofd om in badjas te zitten met de kachel op 100. Daarom is een warmtekussen een goede oplossing en Lidl komt nu helemaal met een gouden tip: een warmtekussen voor je schouders.

Hier een paar redenen waarom een warmtekussen je beste vriend wordt tijdens de koude maanden:

Bye bye winterse spierpijn

Heb je ook het gevoel dat je spieren samentrekken zodra je de kou buiten voelt? Een warmtekussen is als een mini-spa voor je spieren. Leg het op je schouders of rond je nek, en laat de warmte diep doordringen. Vooral vrouwen zitten sneller met de schouders omhoog als het koud is, wat niet bepaald bevorderlijk is voor je werkhouding. Aan het einde van de dag heb je nog meer nekkramp én hoofdpijn, lekker dan. Met een warmekussen op je schouders hou je de boel soepel en zorg je er ook voor dat je niet zo verkrampt gaat zitten.

Bij Lidl scoor je dus nu een warmtekussen speciaal voor je schouders. Ook is ‘ie in de aanbieding. Voor €24,99 is het warmtekussentje van jou!

Lidl
Lidl

Je grootste redding bij winterblues

We kennen allemaal de winterblues – die dagen waarop het lijkt alsof de zon zich verstopt heeft en het zonnetje in je hoofd ook. Een warmtekussen is als een zonnestraal in huis. Zet het aan, nestel je in je favoriete hoekje en laat de warmte je stemming opvrolijken. Het is als een mini-winterzonnetje dat je humeur verbetert. Warmte maakt iedereen vrolijker, of je het nou wil of niet.

OMG: bij Lidl scoor je nu een dupe van de Dyson stofzuiger