Emma Toussain
Emma Toussain Food 24 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Haal deze oranje snacks in huis voor Koningsdag

Zaterdag is het zo ver: Koningsdag! De meest feestelijke én meest oranje dag in heel Nederland en dat heeft alles te maken met onze nationale kleur. Wil je de dag in stijl doorkomen? Haal dan wat lekkere oranje snacks in huis.

Oranje snacks voor Koningsdag

Alles moet komende zaterdag oranje en iedereen weet het. Wil je je goed aan het thema houden? Dan kunnen oranje snacks en drankjes niet ontbreken. Weet je even niet wat? Wij helpen je.

Oranje tompoucen

Waarschijnlijk heeft iedereen oranje tompoucen in huis maar mocht je deze lekkernij vergeten zijn: je kunt eigenlijk niet zonder. Even een snelle zoete hap voordat je het feestgedruis in stapt.

Paprikachips

Heb je zin om ‘s avonds na alle drukte nog even op de bank te ploffen met wat lekkers? Blijf dan wel in oranje sferen en haal paprikachips. Gelukkig zijn heel veel chipssoorten oranje, ook Dorito’s of Hamka’s zijn helemaal goed.

Vlammetjes

Wil je liever wat frituurhapjes? Daar zijn ook (redelijk) oranje hapjes bij. Denk aan vlammetjes bijvoorbeeld. En met een beetje verbeelding zijn bamischijven of kaassoufflés ook best oranje. Je mag best een heel klein beetje vals spelen.

Aperol Spritz

Het ultieme oranje drankje is toch wel Aperol Spritz. Natuurlijk is die wel het lekkerst als het zonnetje schijnt, dus nu nog hopen op lekker weer!

Oranje donuts

Ben je geen fan van tompoucen maar wil je wel iets zoets? Bij elke supermarkt liggen er zat oranje donuts en ook de bakkers zullen genoeg oranje gebakjes hebben. Yum!

Vader Roxy Dekker zet familiehuis voor kleine 7 miljoen te koop