Emma Toussain
Emma Toussain Reality 4 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Boer Zoekt Vrouw-kijkers in de war: ‘Was Bernice toch bij de reünie?’

Vorige week was de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw te zien op tv en die bracht heel wat verwarring en emotie met zich mee. Paul en Claudia zijn helemaal in love maar we waren toch wel het meest benieuwd naar Haico en Bernice. Haico dropte een soort bom en Bernice was helaas nergens te bekennen.

Of toch wel?

Bernice toch bij de reünie?

Yvon vertelde de boeren plus aanhang tijdens de laatste aflevering dat Bernice helaas niet aanwezig kon zijn omdat ze zich op het laatste moment heel erg ziek voelde en dus niet in het vliegtuig was gestapt. Wel belde ze nog even in via Zoom, zodat ze iedereen toch nog even kon spreken. Of ze echt ziek was of gewoon geen zin had in mensen (en vooral veel vragen) daar kan je zelf invulling aan geven.

Yvon Jaspers post nog wat foto’s van de deelnemers en daar valt het op dat Bernice wél op de groepsfoto staat. Ook kijkers van het programma en volgers van Yvon snappen er niks van. “Huh? Hoe kan Bernice nou op die foto staan? Ze was er toch niet bij? 🤔”,  reageert de een. “Hoe kan benice ineens op de foto staan? Ze was toch ziek? 🙈” valt een ander op.

De verklaring..

Toch weet één van de volgers antwoord te geven op deze vraag. “Ze hebben samen de laatste aflevering gekeken met alle andere oud kandidaten erbij”. Ook hebben ze allemaal andere kleding aan, dus dat is eigenlijk wel logisch. Geen gekke productiefout of leugen, gewoon een ander moment dus. Bekijk de fotoreeks hieronder:

Wat hulp voor onze Bernice
Dat Bernice het lastig vond om zich open te stellen, was in het begin al duidelijk. Ze hield er dan ook geen romance aan over, aan het hele BZV-avontuur. Daarom helpen we haar een handje, zodat ze tijdens haar volgende dates input heeft voor vragen. Ook nog vertaald in het Fries, zodat ze geen moeite hoeft te doen.