Emma Toussain
Emma Toussain Carriere 20 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Beautify zoekt een redactiestagiair(e) vanaf februari 2024

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat betreft mode, beauty en lifestyle maar ook onderwerpen als women empowerment, body positivity en carrière? Ben jij gek op social media, ben je op de hoogte van de laatste social trends en weet je hoe je dit kan vertalen naar eigen en vooral creatieve content? Dan zijn we op zoek naar jou als onze redactiestagiaire.

Vanaf februari 2024 is er weer plek voor jou bij ons op de redactie.

Beautify zoekt een redactiestagiair(e) vanaf februari 2024

Beautify is een online lifestyle magazine dat gemaakt wordt voor twentysomething vrouwen. Beautify is het enige online magazine in Nederland waarin positiviteit altijd centraal staat en erop is gericht om vrouwen mooier te maken, zowel innerlijk als uiterlijk. Ben je altijd op de hoogte van het laatste beautynieuws?

En ken jij heel bekend Nederland uit je hoofd en ben jij op de hoogte van de nieuwste roddels? Weet jij de leukste tips en tricks op TikTok te spotten en dit te vertalen naar content? Dan is dit de plek voor jou.

Wat ga je doen?

Als redactiestagiaire bedenk en schrijf je artikelen voor de website. Je bent op de hoogte van de laatste trends op gebied van mode en beauty, je weet wat er speelt binnen de doelgroep en bent die persoon die altijd als eerste op de hoogte is van juicy celebrity-nieuwtjes en andere relevante gebeurtenissen. Je bent altijd bezig met het spotten van trends en wil graag het nieuws als eerste brengen, je bent gek op scoops.

Jouw ideeën en frisse blik worden zeer gewaardeerd bij ons dus wij horen jou deze graag pitchen bij de vergaderingen. Je leert veel, krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en input wordt zeer gewaardeerd.

Meer weten over de vacature of zelfs al solliciteren? Bekijk de vacature op de website van het Mediahuis.

OMG: AI kan binnenkort vertalen wat je hond of kat tegen je zegt