Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 20 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Vunzige pubers: cast Ned’s Survivalgids onthult seksuele avonturen (met elkaar!)

Het programma Ned’s SurvivalGids was een vaste prik voor elke jonge puber. ‘Hoe houd ik de middelbare school vol?’ was de slogan van de Amerikaanse serie televisieserie die werd uitgezonden op Nickelodeon. Als kijker kreeg je tips van Ned om de middelbare school goed door te komen en tegelijkertijd zag je hem en z’n vrienden (Cookie en Moze) alles zelf ondervinden.

De acteurs waren zelf ook echte pubers met gierende hormonen tijdens ‘t filmen, en nu hebben ze toegegeven dat ze vroeger wel eens met elkaar geëxperimenteerd hebben op seksueel vlak. Ja dat verpest wel een beetje je idee van deze serie hè?

Dirty secrets

De acteurs spraken laatst in de Ned’s Declassified Podcast Survival Guide over het filmen van deze serie. In de podcast vertellen the series’ stars Devon Werkheiser (Ned) en Lindsey Shaw (Moze) over hun ‘intieme’ relatie. Ook Daniel Curtis Lee (Cookie) zat erbij en die moest dit ongemakkelijke puberverhaal aanhoren.

Lindsay vertelt dat ze Devon wel eens een BJ (blow job) heeft gegeven. En niet ééns, maar meerdere malen. De eerste keer dat het gebeurde voelde Lindsay zich erg stom en dacht ze dat ze faalde, omdat Devon niet klaarkwam en hij daarna naar de badkamer rende.

Devon vertelt dat hij dit niet meer weet.. ja ja. Maar Devon kan een andere keer nog wel herinneren; toen zat het stel op de achterbank van een auto. Toen kwam hij wél klaar en Lindsay schrok daar zo van dat ze zich verontschuldigde en vertelde dat ze dat nog nooit eerder had gezien.

Echt seks hebben ze nooit gehad, voegt Devon nog aan het verhaal toe. Maar ze waren wel ‘horny 15 year olds’, dus al die andere dingen zijn wel vaak gebeurd. Too much information? Misschien wel. In elk geval wel voor mede-castlid Daniel, die dit allemaal maar moest aanhoren. Toen én nu.

Zo komt het kind van Robert Pattinson en Suki Waterhouse eruit te zien, volgens AI