Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 8 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Ex-Bachelorette Sylvia Geersen onthult bijzondere toekomstplannen met Joris

Sylvia Geersen ging begin dit jaar voor ‘t oog van heel Nederland op zoek naar de liefde en of ze die gevonden heeft? Daar is niet aan te twijfelen. Ze is hartstikke verliefd op Joris en kan geen leven zonder hem voorstellen. In het programma Casa Di Beau vertelt ze meer over haar toekomstplannen.

Ex-Bachelorette Sylvia Geersen onthult toekomstplannen met Joris

Eerder werd er ook al gevraagd naar bijvoorbeeld samenwonen, maar dat was vrij snel na het programma. De relatie was nog pril, maar ze weten wel heel zeker dat ze elkaar leuk vinden. Joris woont nu nog officieel in Breda, maar Sylvia denkt daar heel anders over. “Ik denk dat jij wel in Rotterdam komt wonen”, zegt ze tegen hem tijdens een interview van Shownieuws. “Ik woon er al half, dus het is alleen nog spullen verhuizen”, lachte Joris toen.

Inmiddels zijn we al wat maandjes verder en zijn we natuurlijk héél erg benieuwd hoe het er nu voorstaat. Hoe ziet Sylvia de toekomst voor zich? “Ergens in het buitenland, met een paar kinderen en toch ook een paard. Dat is toch echt mijn droom. Ik wil een paard en een mooi leven en genieten van de natuur. Van de kunstwerken van god, want de aarde is een juweel waar wij op leven,” vertelt ze in Casa Di Beau. Maar dat Joris de man van haar leven is, dat wist ze eigenlijk al vrij snel. “Toen ik hem zag lopen nadat ik de laatste roos had gegeven aan hem, zag ik echt mijn man weglopen. Ik wil echt met hem verder en ik ga daar heel hard mijn best voor doen dat het gaat lukken.”

Een gezinnetje?

Wel voelt Sylvia druk om binnen twee jaar aan het gezinsleven te beginnen, ook door haar leeftijd. “Dat is wel een druk op mij, want ik wil wel gewoon mijn gezin hebben. “Dat komt omdat ik anders te oud ben voor kindjes.”

OMG: B&B Vol Liefde-Olof en Anne hebben rolletje in nieuwe speelfilm