Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 20 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Sylvia Geersen en Joris uit elkaar? Niks van waar, als we Instagram mogen geloven

Er gaan al een tijdje geruchten rond (oké, op de juicechannels dan) dat Sylvia Geersen en haar kapitein Joris niet meer samen zouden zijn en dat ze ‘de rit uitzitten’ omdat ze nog vast zitten aan een contract. Sylvia bewijst dat daar helemaal niks van waar is, want zij zet haar liefste Joris gewoon in het zonnetje op zijn verjaardag.

Sylvia en Joris vieren de liefde

Joris vierde gisteren zijn 38ste verjaardag en dat moest natuurlijk groots. De ex-Bachelorette nam hem mee uit eten en deelt daarvan de lieve beelden op Instagram. De twee genieten van een heerlijke maaltijd met cocktails én een ijsfontein, zo’n groot sterretje wat je vaak krijgt in restaurants als je jarig bent. Ziet er hééérlijk uit.

Uit elkaar?

De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van De Bachelorette, waar Sylvia de rol van prachtige vrijgezelle vrouw vertolkte. Joris kwam voor haar en uiteindelijk bleken ze een ontzettend goede klik te hebben waardoor ze aan het einde van het programma vol voor elkaar kozen. Zó lief! Toch was het niet makkelijk voor ze om dit na de opnames van het programma stil te houden. Ze mochten natuurlijk niks verklappen, dus moesten elkaar stiekem zien. Inmiddels mag iedereen het weten: ze zijn verliefd.

Toch is er wel een pijnpuntje: de afstand. Joris woont in Breda en Sylvia in Rotterdam, dus ze moeten wel eventjes reizen om elkaar te zien. Niet dramatisch, toch vervelend soms. Sylvia vertelde eerder de reden waarom zij niet zo vaak voor Joris naar Breda reist en dat zal je verbazen. Toch zit samenwonen er wel in: “Ik denk dat jij wel in Rotterdam komt wonen”, zegt ze tegen hem, na een vraag van een Shownieuws-reporter over samenwonen. “Ik woon er al half, dus het is alleen nog spullen verhuizen”, lachte Joris toen. Cute!

https://www.beautify.nl/robbert-rodenburg-open-casa-gasten/v