Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

Sylvia Geersen onthult waarom zij eigenlijk nooit naar Breda reist voor Joris

Sylvia Geersen was afgelopen seizoen De Bachelorette en zij vond de liefde bij Joris, wat nog steeds ontzettend goed gaat. Ze verschenen gister samen op de rode loper (yay, een publiek uitje!) en daar deden ze heel wat leuke onthullingen. Zo vertelt Sylvia dat ze hele bijzondere toekomstplannen hebben en dat Joris eigenlijk alleen maar naar Rotterdam reist, en zij niet naar Breda, waar Joris woont.

Hoe dat zit? We vertellen het je.

Grote stappen voor Sylvia en Joris

Joris woont nu nog officieel in Breda, maar Sylvia denkt daar heel anders over. “Ik denk dat jij wel in Rotterdam komt wonen”, zegt ze tegen hem, na een vraag van een Shownieuws-reporter over samenwonen.”Ik woon er al half, dus het is alleen nog spullen verhuizen”, lacht Joris. “We hebben nog geen definitieve datum, maar we zijn onafscheidelijk.” Ze noemen elkaar vervolgens de liefde van elkaars leven.

Bijzondere reden

Maar dat Joris zo vaak in Rotterdam is en Sylvia eigenlijk nooit in Breda, heeft een opvallende reden. “Ik heb geen rijbewijs”, onthult Sylvia. Als de reporter vraagt of ze die nog wel gaat halen, zegt ze: “Ja, misschien wel. Ik woon gewoon dichtbij de stad in Rotterdam, ik heb eigenlijk nooit een rijbewijs nodig gehad. Ik doe alles op de fiets! Ik ben heel sportief,” lacht ze.

Nou, wij zijn benieuwd hoe dat gaat lopen! Maar.. als we mogen raden: Joris verhuist binnenkort naar Rotterdam 😉

De 15 beginnersfouten die we maken na een break-up