Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 21 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Rianne Meijer laat zien: biet is de perfecte blush

We geven jaarlijks veel te veel geld uit aan make-up en andere beautyproducten, maar soms hoef je helemaal niet zo ingewikkeld te denken. Producten uit de natuur zijn vaak nét zo goed. Vroeger werd er make-up gemaakt van groenten en fruit (heel lang geleden is dat) omdat er bijvoorbeeld in bessen heel veel kleurstof zit. Maar ook in bieten, bijvoorbeeld. Rianne Meijer probeert een hack uit waarbij ze biet op haar wangen en lippen smeert en het resultaat is verrassend.

Rianne Meijer laat zien: biet is de perfecte blush

Als iemand een enorm goeie blos krijgt van bieten, dan moet je dat zelf ook proberen toch? Dat dacht influencer Rianne Meijer ook. Iemand anders kwam met ‘t idee, maar dat betekent niet dat je het niet zelf mag proberen. Daarom pakt ze een biet en snijdt de groente in plakjes. Vervolgens wrijft ze voorzichtig met het stukje biet over haar lippen en wangen. En wat blijkt? Daar komt een hartstikke mooie kleur van af.

Bekijk de video hieronder:

Oost-Europese gewoonte

Haar volgers vinden het dan ook fantastisch: ‘Wow, can’t beet that color!’ en een ander vertelt dat het in Oekraïne eigenlijk de normaalste manier van doen was: ‘My Ukrainian grandma was telling me that they used beets before any cosmetics were made’. Er zitten nog veel meer Russen en Oekraïners in de comments, die vertellen dat het in die landen inderdaad heel normaal is. Daar eten ze regelmatig biet en wordt er ook nog wel eens geëxperimenteerd met zulke praktijken. Slim wel! Alhoewel je dan wel de hele dag naar biet ruikt.

Rianne Meijer is bevallen: zo heet het kleine mannetje