Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 31 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Haal je huispak weer uit de kast! Roy Donders krijgt opnieuw een eigen realityshow

Het is al meer dan 8 (!) jaar geleden dat Roy Donders op tv te bewonderen was in zijn realityshow Roy Donders: De Stylist Uit Het Zuiden. We weten nog als de dag van gisteren hoe hij duizenden huispakken verkocht en daarna de rolluiken van zijn woning potdicht deed. Goed nieuws voor de liefhebber: de rolluiken gaan weer open, want Roy krijgt opnieuw een eigen show.

Dit wordt fantastisch.

Roy Donders krijgt opnieuw een eigen realityshow

De echte fan weet dat Roy al een kijkje in zijn leven geeft op zijn YouTube-kanaal. Daar kan je de avonturen van de Tilburgse ondernemer volgen. Toch pakt hij het, samen met TLC en discovery+, nu professioneel aan. Hij zal niet meer te zien zijn als ‘stylist van het zuiden’ maar als de ‘publiekslieveling uit het Zuiden’ – zoals de serie gaat heten.

Roy en Michelle worden ouders

Toch is er sinds de tijd van zijn laatste realityshow een hoop veranderd. Waar hij toen nog gelukkig in de liefde was met zijn Marvin, wist hij zijn fans niet zo lang geleden te verrassen met zijn liefde voor een vrouw. Aan Beau Monde vertelt Roy erover: “Ik dacht er verder niets van; zij had een vriend en ik had altijd relaties met mannen gehad. Het is zo snel gegaan tussen ons. Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder Michelle.”

Vlak na de bekendmaking van de relatie komt er nog meer blij nieuw naar buiten: Roy en Michelle worden ouders. Hun weg naar het komende ouderschap zal tot in detail te zien zijn in de nieuwe realityserie, die in mei 2023 op de buis zal verschijnen. Naast Roy en Michelle, zien we ook andere iconen uit de oude serie terug. Zo maken namelijk moeder Nel, vader Frans en zus Rian wederom hun opkomst.

Wij kunnen niet wachten totdat we de Brabantse gezelligheid van Roy en zijn familie weer mogen aanshouwen.