Emma Toussain
Emma Toussain Reality 26 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Kopen Zonder Kijken-gezin met 1 moeder en 2 vaders zorgt voor verwarring

In de nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken (voor tv dan hè, Videolandkijkers zijn al verder) is het regenbooggezin van Berend, Melle en en Sanne op zoek naar een nieuwe woning. Of twee woningen. Hè? Ja, veel kijkers van het programma snappen het niet meer.

Maar eigenlijk is het best simpel.

Regenbooggezin zoekt huis in Kopen Zonder Kijken

Het moderne gezin van Berend, Melle en Sanne (en hun zoontje) zoekt een huis. Berend en Melle zijn een stel en Sanne is de moeder van hun kind. Samen zijn ze een gezin, maar óók twee aparte huishoudens dus ze stellen privacy ook zeer op prijs. Lastig op ‘t eerste oog, maar het werkt voor hen prima. Alex krijgt dan ook de lastige taak om een groot huis voor hen allemaal te vinden waar genoeg eigen ruimte in te vinden is, of twee huizen maar wel dicht bij elkaar. Dan hoeven ze niet ver te reizen en kan hun zoontje dicht bij zowel de papa’s als mama zijn.

Het blijkt knap lastig om aan deze wensen te voldoen, helemaal voor het budget en in het aangegeven zoekgebied. Uiteindelijk weet Alex twee huizen in Arnhem te kopen voor het gezin, dicht bij elkaar.

Toch vinden de kijkers het wat lastig begrijpen wat er nou gaande is, zo blijkt.

Toch vinden ook heel veel mensen dat wel wat, zo’n constructie. ‘De boel loopt op rolletjes’, zo concludeert een kijker.

Realityster Jill Goede onthult geslacht baby