Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 25 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Dit merk lanceert warmtekussens voor buiten (voor al je frisse borrelavondjes)

Het is langer licht, de temperaturen stijgen en de eerste bloemetjes beginnen uit te komen. De lente is begonnen, en dat betekent dat we eindelijk weer naar buiten kunnen. We borrelen allemaal graag tot laat in de avond, alleen da’s nu wel heel koud nog. Oplossing? Een heater óf warmtekussens.

Dit merk lanceert warmtekussens voor buiten

Perfect op tijd voor het buitenseizoen lanceert Stoov warmtekussens voor buiten. Deze outdoorcollectie is gemaakt van stevig canvasmateriaal zodat het buiten goed kan ‘overleven’, maar tegelijkertijd zorgt het ook voor een bron aan warmte. Wel zo lekker als je graag buiten zit, ook in deze tijd van het jaar. Het zonnetje kan ‘s middags best lekker zijn, maar als de zon onder gaat wordt het al snel heel erg fris.

Stoov
Stoov

Wil je misschien zelfs al buiten eten? Vorige week is officieel het nieuwe seizoen begonnen.. Yes, het is eindelijk lente. Helaas is dit nog niet echt aan het weer te merken, maar we kunnen natuurlijk wel zelf gewoon de lente in huis halen. Wat dacht je van een lekkere lentesalade? Wij hebben een heerlijk recept voor je.

Realityster Jill Goede onthult geslacht baby