Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Realityster Jill Goede onthult geslacht baby

De 25-jarige Jill Goede, bekend uit de tv-programma’s Big Brother en Echte Meisjes In De Jungle, is in verwachting. Zij en vriend Leroy hebben een gender reveal party georganiseerd om erachter te komen het kindje een jongetje of meisje is.

It’s a..

Jill Goede onthult geslacht baby

Jill krijgt een baby’tje en organiseert daarom met al haar familie en vrienden een gender geveal party. Hoe ze erachter gaat komen? Met een druk op een knop schiet er confetti in een bepaalde kleur uit de kanonnen en dan weet iedereen het. Het moment wordt uiteraard vastgelegd op camera en daarom kunnen wij nu ook meegenieten. Het is.. een meisje! De roze confetti dwarrelt door de lucht. Jill is erg blij: ‘Met zoveel lieve mensen om ons heen. Oh, onze dag kan echt niet meer stuk!’

Bekijk het moment hieronder:

Vijf weken geleden maakte Jill bekend (aan het grote publiek dan) in verwachting te zijn. Als je op haar Instagram-account kijkt, zie je regelmatig al een andere kleine meid voorbij komen. Dat is de dochter van Leroy – die hij heeft uit een vorige relatie. Nu krijgen de twee samen dus een kleine.

Gefeliciteerd!

Waarom gaat Bachelor Paul eigenlijk naar Zanzibar als zijn moeder zo ziek is?