Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 10 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

De Xenos heeft blijkbaar de leukste retro woonaccessoires ooit

Heb jij zin in een kleine make-over van je woonkamer? Ren dan naar de Xenos, want die hebben heel veel leuke spullen momenteel. Heel TikTok staat er vol mee en zo raken wij dan weer geïnspireerd, jij hopelijk ook.

De Xenos heeft blijkbaar de leukste retro items ooit

Xenos staat bekend om zijn uitgebreide collectie woonaccessoires die je huis een persoonlijk tintje geven. Van stijlvolle kussens en plaids tot unieke lampen en decoratieve items, de winkel biedt eindeloze mogelijkheden om je woon-of slaapkamer op te fleuren. Of je nu gaat voor een bohemien sfeer, een minimalistische uitstraling of een kleurrijk geheel.. je kunt er veel vinden. Nu heb je allerlei leuke ‘moderne’ retro items met heel veel kleur en heel TikTok vindt het waanzinnig.

De winkelketen begrijpt dat stijlvolle en kwalitatieve producten niet duur hoeven te zijn, je kunt voor heel weinig je huis al stijlvol inrichten. De winkel staat bekend om zijn betaalbare prijzen en regelmatige aanbiedingen – waardoor een leuk en gezellig huisje heel haalbaar is. Misschien even die Live, Love, Laugh-borden buiten beschouwing gelaten 😋

Bekijk de video’s van de collectie hieronder:

@nikkibeek

Sorry? @Xenos_nl have a chill! 😍🧡 even de lente in huis brengen meide!! #xenosnederland #xenosmusthaves #xenoshaul #musthaveproducts #actionhaul #interior #wooninspiratie #interieur #interieurstyling #binnenkijken #woonkamer #interiordesign #xenos #xenosfind #teatoktime #xenosnl #xenosdeutschland #interiorforyou #fyp #foryoupage #interiordecor #fypシ゚viral

♬ Time to pretend – fucc will

De video is al bijna 200 duizend keer bekeken, want mensen zijn fan. Goed nieuws: de items zijn ook online te koop, op de website van Xenos.

Xenos heeft zijn oorsprong in Nederland, waar de eerste winkel in 1973 werd geopend. Sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een keten met vestigingen in verschillende Europese landen. De naam ‘Xenos’ is afgeleid van het Griekse woord voor ‘vreemd’ of ‘anders’, wat perfect weergeeft hoe de winkel zich onderscheidt door unieke producten aan te bieden die je niet overal vindt.

Deze wrap geïnspireerd op de Zinger Burger van KFC gaat viral op TikTok