Emma Toussain
Emma Toussain TikTok 16 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze wrap geïnspireerd op de Zinger Burger van KFC gaat viral op TikTok

Als wij ergens van houden.. dan is het eten. Maakt ons eigenlijk niet zo veel uit wat het is, we like it. Maar soms zie je van die dingen voorbijkomen waarvan je het eigenlijk meteen wil uitproberen. Zo zagen we zojuist (ja, vers van de pers) dat een video viral ging met een wel heel lekker en makkelijk recept. Ben je bekend met de Zinger Burger van de KFC? Nou, in deze TikTok-video wordt er een wrap gemaakt geïnspireerd op dit lekkere broodje.

Deze wrap geïnspireerd op de Zinger Burger van KFC gaat viral op TikTok

De video is inmiddels al bijna 3 miljoen keer bekeken en dat is niet zo gek. Makkelijk én lekker? Daar leven we voor. Dus mocht je nog niet weten wat je gaat eten vanavond kijk dan vooral even deze video (of andere video’s van TikTokker Victoria Minell) en je gaat gegarandeerd iets lekkers uitkiezen.

@victoriaminell

ZINGER CRUNCH TWISTER INSPIRED WRAP 🔥 #recipe

♬ original sound – Kare

Wat heb je nodig?

  • Wrap
  • Kip (met crunchy laagje of maak zelf crunch door door bijvoorbeeld dorito’s te pletten)
  • Coleslaw
  • Knoflooksaus/mayonaise
  • Doritos of ander soort nacho’s
  • Sriracha

Verder volg je gewoon de video, je legt de verschillende ingrediënten in vier verschillende ‘vakken’  en dan vouw je alles over elkaar heen. Je grillt hem nog even in de pan en kan dan je ‘m lekker eten! Mocht je er nog een plakje kaas tussen willen gooien kan dat natuurlijk ook.

Toetje?

Met de warme temperaturen is er eigenlijk maar een ding waar we echt behoefte aan hebben: verkoeling. Maar hoe? Het is zomer, het is heet en in ons huis koelt het ook absoluut niet af. De hele dag lekker koude ijsjes eten, klinkt daarom als muziek in de oren. Helaas gaat elke dag ijs eten en het streven naar een summerbody niet helemaal goed samen. Wij vonden dé oplossing: een machine waarmee je van letterlijk alles ijs kan maken. Dus ook voor de healthy girls onder ons, dit is je kans om elke dag ijsjes te kunnen eten! Perfect als toetje na je heerlijk wrap.

https://www.beautify.nl/boxrshorts-zomertrend/