Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 3 apr 2024
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn onze favoriete muzieknummers om de lente mee in te luiden

De lente is alweer een tijdje geleden begonnen, maar als we uit ons raam kijken geloven we dit haast niet. De afgelopen weken is het namelijk bijna alleen maar constant aan het regenen en wij zijn eigenlijk wel klaar met die winter-dip. Daarom delen wij onze favoriete muzieknummers die perfect zijn om de lente mee in te luiden.

Deze nummers wil je allemaal aan je Spotify ‘Nummers die je leuk vindt’ toevoegen!

Favoriete muzieknummers

Muziek kan veel doen met je stemming en humeur. Het kan je blij, verdrietig en zelfs energiek maken. Voor elke emotie die je voelt is er een nummer te vinden en dat is precies de reden waarom wij zoveel van muziek houden. En vooral op Spotify kan je een goed overzicht creëren van jouw favoriete muzieksmaken.

Maak je dan ook maar klaar om een lente-playlist aan te maken. Wij delen in dit artikel namelijk onze favoriete muzieknummers die perfect zijn om de lente mee in te luiden. Van langzamere tot drukke nummers: wij zetten ze voor je op een rij!

Undecided van Chris Brown

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar door TikTok hebben wij een nieuwe liefde gevonden voor Chris Brown. Hij verscheen wekenlang op onze TikTok-FYP en niet zonder goede reden. Zijn muziek is namelijk ontzettend lekker, alleen vergeten we dit soms. Bij het ontwikkelen van deze nieuwe liefde zijn we Chris Brown-playlisten ingedoken en bleef vooral het liedje ‘Undecided’ bij ons hangen. Ga zelf maar eens luisteren hoe lekker dit liedje is!

People van Libianca

Dit lekkere rustige nummer is perfect om een lenteochtend mee op te starten. Het nummer bevat rustige klanken en een prachtige songtekst die je zo uit je hoofd hebt geleerd.

Boy’s a liar pt. 2 van PinkPantheress en Ice Spice

Dit nummer, dat voorzien is van een heerlijke beat, zorgt ervoor dat je uit je stoel wilt springen. Zet het nummer op en maak een dansje door je woonkamer. Wij garanderen je dat je dan spontaan een glimlach op je gezicht krijgt.

Special van Lizzo

Als iemand je energie kan geven met haar muziek dan is het wel Lizzo. Zo was haar nummer ‘About Damn Time’ weken een ontzettend grote hit en het is haar weer gelukt. Met haar nummer ‘Special’ wil zij namelijk laten weten dat iedereen op deze wereld bijzonder is en dat je dit mag weten. Een echt feel-good nummer dus!

Niet tevreden met je geplaatste BeReal? Zo verwijder je ‘m

BREAK MY SOUL van Beyonce

Als we het over één ding eens kunnen zijn dan is het wel dat je nooit teveel Beyonce kan luisteren in je leven. Volgens ons hoort het nummer ‘BREAK MY SOUL’ dan ook zeker in deze lijst. Je krijgt er super veel energie van en dat is precies wat we nodig hebben tijdens dit regenachtige begin van de lente.

Nobody Gets Me van SZA

De nummers van SZA gaan al weken viraal en staan hoog in de hitlijsten. Niet zonder goede reden, want haar nieuwe album is in één woord geweldig. Als je het album nog niet geluisterd hebt raden wij je sowieso even aan om hier naar te luisteren, maar onze absolute favoriet van het album is het nummer ‘Nobody Gets Me’.

Relax My Eyes van ANOTR

Dit heerlijke housenummer hoort zeker weten in jouw playlist. Perfect om de dag mee op te starten, maar ook om de dag mee af te sluiten. Het nummer zit vol met prachtige instrumentele klanten en zang. Een echte aanrader! Relax your eyes en geniet van het nummer.

Nobody Does It Like You van Selena Gomez

Zelfs grote Selena Gomez-fans kennen dit nummer vaak niet, maar ‘Nobody Does It Like You’ wil je nu nog gaan luisteren. Het is een echte klassieker en is precies daarom zo geweldig. Door het luisteren van dit nummer krijg je direct een dosis energie om de dag mee door te komen.

Wat is jouw favoriete nummer?

Dit is de trailer van Queen Charlotte: A Bridgerton Story