Emma Toussain
Emma Toussain Technologie 4 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Niet tevreden met je geplaatste BeReal? Zo verwijder je ‘m

De app BeReal is helemaal hot en inmiddels hebben we onze vriendenlijst al aardig gevuld. Leuk om te zien wat iedereen op hetzelfde moment aan het doen is (waarschijnlijk op de bank zitten) en dat we dus een klein inkijkje krijgen in het échte leven van je vrienden. Waarschijnlijk weet je precies hoe dit eruit ziet bij je besties, maar bij die mensen die je eigenlijk wat minder goed kent kan het rete interessant zijn. Soms maak je echter een foto waarvan je later denkt ‘aiiiiii’ en dan wil je ‘m het liefst verwijderen. Niet helemaal de bedoeling van de app, maar zou kunnen.

Hoe doe je dat dan? Wij helpen je.

BeReal verwijderen

Het gaat natuurlijk om de échte plaatjes, maar soms kan je een foto maar beter niet op een bepaald moment maken en bedenk je dat pas later. Wil je je foto dan verwijderen? Dat kan gelukkig. Om de foto te wissen moet je je laatste post openen en op de drie horizontale puntjes klikken in de onderste hoek van je foto. Dan kan je op ‘options’ klikken. Dan zie je ‘Delete my BeReal’ in rode tekst staan. Daar klik je op, en klaar is Kees!

Let wel, je kunt je BeReal maar één keer per dag verwijderen. Als je dus twee foto’s maakt in een dag (omdat je bijvoorbeeld te laat was) dan kan je ze niet allebei verwijderen.

Silly poses

Mocht je geen interesse hebben in het verwijderen, maar méér in het fotograferen van je eigen gekke selfies – we’re here for it. Iedereen heeft een aantal standaard poses op BeReal en die heb jij gegarandeerd ook. We zetten al deze poses dan ook op een rijtje.

De app TikTok komt met een BeReal-functie genaamd ‘TikTok Now’ – óók met video’s