Emma Toussain
Emma Toussain Technologie 6 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Zit jij op BeReal? Dan doe je deze 5 (voorspelbare) poses vast ook

Eens in de zoveel tijd duikt er een nieuwe social app op die even heel erg populair is en daarna weer verdwijnt. Veel mensen dachten zo over TikTok – maar look at it now. BeReal is de nieuwste toevoeging aan het lijstje (lees hier alles over de app) en ‘t krijgt er iedere dag weer duizenden gebruikers bij. Grote kans dat jij nog maar met een aantal vrienden op de app zit en je dus nog niet van iedereen kan zien wat hij of zij op een specifiek moment aan het doen is. BeReal doet niet aan filters – ‘t is dus helemaal echt. Iedereen kan natuurlijk wel zelf zijn of haar pose bedenken en die lijken nogal op elkaar.

BeReal poses

Ben jij al lekker aan het poseren op BeReal? Dan sta jij vast vaak hetzelfde op een foto. Het kan best awkward zijn om zonder make-up, zonder filter, in je pjyama of op de wc een foto te maken die dan weer gezien wordt door jouw vrienden. Normaal gesproken stuur je zo’n foto alleen naar je BFF – en zij naar jou. Maar omdat het dus wat ongemakkelijk is nemen we vaak een pose aan waardoor we expres ‘lelijk’ of overdreven op zo’n beeld staan. Ben jij schuldig aan het gebruik van de volgende poses? Vast wel.

1. Peace

Hoe makkelijk is het om twee vingers in de lucht te gooien? Nou, verrry easy. Een populaire houding, vooral onder vrouwen. Vaak gepaard met nummer #2 uit deze lijst.

2. Duckface

Ja, ook al zijn we inmiddels geen 13 meer, toch komt de duckface regelmatig terug. Het helpt je jukbeenderen wat te accentueren en ook trekken we bewust een gekke bek zodat we onszelf minder ‘lelijk’ voelen.

3. Wegkijken

De ‘ohhh moest ik een foto maken dan?’-look. BeReal pusht je om de foto zo echt mogelijk te laten zijn en deze ‘wegkijkpose’ gebruik je als je eigenlijk geen zin hebt om met je smoel op camera te verschijnen.

4. De onderkin

Altijd een grappige: de onderkin. Expres ‘lelijk’ en grappig.

5. Overdreven lach

Dit is een leuke als je met vriendinnen bent! Even laten zien hoe leuk je het wel niet hebt. Misschien heb je het ook heel erg gezellig, maar het is toch leuk om dit even aan te dikken voor je dagelijkse BeReal.

Wil jij weten hoe jij zelfverzekerd en knap op een foto staat zodat je deze poses achterwege kunt laten? Lees het hier.

Door deze TikTok-hack verdwijnen je wallen als sneeuw voor de zon