Emma Toussain
Emma Toussain Mode 6 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Inspiratie: tennis-outfits zijn weer helemaal trendy en hier koop je de leukste items

Of je nou regelmatig op de tennisbaan staat of niet.. zo’n outfit is tegenwoordig helemaal hot. Je ziet de tennisrokjes steeds vaker passeren en ook de polo’s met bijpassende trui voor in de avond kunnen niet ontbreken.

Tennis-outfits

De plooirokjes, de polo’s, de crewnecks, de hoge enkelsokken.. ‘t maakt allemaal onderdeel uit van de poplaire tennis attire. Maar.. de outfit zou niks zijn zonder de rok. Sure, je kunt een crewneck sweater dragen en een losse polo, maar dat maakt het og geen tennis-outfit. Draag er een plooirokje onder en tada: je kunt zo de baan op. Of een lekkere koffie halen bij je favoriete tentje. Wij zijn de beroerdste niet en zetten de leukste items voor je op een rijtje. Oh.. én wat inspiratie natuurlijk.

We beginnen met wat inspo!

En nu.. waar koop je al deze leuke fits? Gelukkig kan je op Nike.com heel veel toffe tennis items vinden. Combineer het met een trui uit je eigen kast en je look kan eigenlijk al niet meer stuk. Wil je de outfit helemaal af maken? Draag dan ook genoeg accessoires, zoals oorbellen. Dan lijkt ‘t niet alsof je gaat sporten, maar of je inderdaad die koffie gaat halen.

Nike Dri-FIT Swoosh € 30,47

tennis-outfits
Nike

>Nike Court Hoodie € 69,99

tennis-outfits
Nike

Rok – NikeCourt Dri-FIT Victory € 47,99

tennis-outfits
Nike

Plooirok – NikeCourt Advantage € 54,99

tennis-outfits
Nike

Lekker luchtje: dit is waarom je parfum moet dragen als je naar bed gaat