Emma Toussain
Emma Toussain Reality 6 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Schattig: zo zag EOTB’s Dusty eruit als baby

De deelnemers van Ex On The Beach zijn vaak alles behalve schattig te noemen, maar ook die mensen zijn ooit klein geweest. Wij vinden het dan ook heel erg leuk om throwback-foto’s te zien van jan en alleman en dus ook van realitysterren. Toen waren ze nog onschuldig.. Dusty uit het vorige seizoen van EOTB deelt dan ook een kinderfoto op zijn Instagram en we moeten zeggen: cute is het zeker.

Dusty uit EOTB

Acht sexy Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij want ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. En niemand, maar dan ook niemand is veilig. Drama gegarandeerd.

Dusty was toch wel de spraakmaker van afgelopen seizoen Ex on the Beach en we horen nog veel van hem via social media. Zo lanceerde hij eigen Dusty Cream (ja, echt) – kreeg hij een naar ongeluk en moest lange tijd revalideren. Inmiddels gaat het goed met hem en is hij weer bezig om zijn leven op te bouwen. Hij doet wel eens een Q&A op Instagram en een van zijn volgers wilde graag weten hoe hij eruit zag als kind.

Bekijk de foto hieronder:

dusty
@dustytaconis

Cute wel toch? Kleine Dusty moest eens weten hoe zijn toekomst eruit gaat zien 😏

Volg jij het nieuwe seizoen van EOTB? En ben jij wel benieuwd wat de ouders van de OG’s van hun deelname vinden? Snappen we. Lees het nu!

Dusty uit EOTB weer verliefd? Hij haalt een blonde dame op van Schiphol en wij weten wie ‘t is