Emma Toussain
Emma Toussain Reality 7 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Dusty uit EOTB weer verliefd? Hij haalt een blonde dame op van Schiphol en wij weten wie ‘t is

Het vorige seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch was een heftige.. Het bestond uit veel ruzie, drama én seks. De blonde Dusty was vaak onderdeel van drama maar het maakte hem allemaal niet zo veel uit. Hij wilde scoren.. én dat deed hij ook. Hij heeft een heftig jaar achter de rug.. zo heeft hij een intens scooterongeluk gehad maar hij is inmiddels weer de oude. Hij lijkt zelfs weer aan het daten te zijn!

Dusty weer verliefd?

Als je Ex On The Beach hebt gezien geloof je ‘t bijna niet.. maar ook Dusty kan hoteldebotel zijn van iemand. Juicekanaal @lifeofyvonne deelt een foto van Dusty op Schiphol met een bosje rozen in zijn handen. Hij wachtte daar op een blonde dame.. maar wij weten om wie ‘t gaat!

lifeofyvonne dusty
@lifeofyvonne

Even op onderzoek uit..

De dame in kwestie heet Olivia en heeft net een heerlijke vakantie achter de rug. Olivia post wat jaloersmakende foto’s op haar Instagram en Dusty reageert met: ‘Zie ik je eindelijk weer❤️’.

Kleine sidenote: ze vloog niet vanuit Amerika, zoals je wel kunt zien aan de geotags. Olivia genoot van de Balinese zon én de zee. Geef haar eens ongelijk..

dusty
Instagram @oliviakonieczna

Scheelt jou weer zoeken!

Hoe kan het ook anders: EOTB-Dusty lanceert ‘Dusty Cream’