Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 17 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Hoe kan het ook anders: EOTB-Dusty lanceert ‘Dusty Cream’

Dusty was toch wel de spraakmaker van afgelopen seizoen Ex on the Beach, die helaas inmiddels is afgelopen. We hoeven gelukkig niet te denken dat we nooit meer iets van de deelnemers zullen horen, want ook na het programma gebeurt van alles en nog wat. Zo brengt Dusty binnenkort Dusty Cream uit.

Hoe kan het ook anders.

‘Dusty cream’

Als we het hebben over spraakmakende deelnemers van Ex on the Beach, past Dusty Taconis in het rijtje thuis van Harrie de Hengst en de Terror Twins. Hij maakte niet alleen indruk dankzij zijn reden om mee te doen met het programma: de honderd bedpartners aantikken, maar ook met zijn uitspraken.

Zo hebben we hem geregeld gehoord over ‘Dusty cream’. En wat blijkt nou? Ook jij en ik kunnen straks Dusty cream aanschaffen. Ehhh, ja echt. Dusty vertelde namelijk op Instagram dat de cream bijna klaar voor gebruik is en hij op 21 juli zal bekendmaken wat het nou werkelijk is.

Zonnebrand?

Na kaarsen die naar orgasme ruiken (van bijvoorbeeld Kourtney Kardashian of Gwyneth Paltrow), is niks ons meer te gek. Het is nog even wachten tot de 21e voor we weten wat Dusty cream echt is, maar het filmpje dat Dusty himself deelde zorgt al voor vermoedens.

Op het filmpje zegt hij namelijk – terwijl hij de billen van een vrouw insmeert, want waarom ook niet? – “nou jongens, jullie weten hoe laat het is. Dusty cream op de kontjes, jongens”. Zou het gaan om een zonnebrand of toch iets seks-gerelateerd? Wij zijn héél benieuwd

Dusty Cream
Dusty op Instagram